2.7.14

Έβγαλαν τα μαχαιροπήρουνα...

...για να τα φάνε όλα...


Ξεκίνησαν πάλι τους εκβιασμούς οι Σωτήρες της Κυβέρνησης και μας την λένε  κανονικά… Πρώτα τα προαπαιτούμενα και μετά η αποκατάσταση των αδικιών!

Εν τω μεταξύ δεν...
ξέρω αν τα μάθατε,  τα προαπαιτούμενα είναι 4 δις   και «μυρίζουν ανθρώπινο κρέας» όλο και περισσότερο... Το νέο μνημόνιο προαναγγέλλει αύξηση του ορίου για μαζικές απολύσεις και νέα μείωση...του κατώτατου μισθού και των συντάξεων.

Από το φθινόπωρο μάλιστα η κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο πλειστηριασμού των κατοικιών, των οποίων οι ιδιοκτήτες βρέθηκαν σε πλήρη αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες αλλά και προς το Δημόσιο στο 1/3 της αντικειμενικής τους αξίας.

Πλειστηριασμοί που θα φτάσουν στην κορύφωσή τους εντός του 2015, με κίνδυνο η χώρα να μετατραπεί σε κάτι ανάλογο με την Ισπανία ή τις ΗΠΑ, όταν το 2008 είδαν χιλιάδες πολίτες τους να βρίσκονται ξαφνικά στον δρόμο.

Εν τω μεταξύ απ' το επικαιροποιημένο μνημόνιο προκύπτει ότι οι απολύσεις στο Δημόσιο θα ξεπεράσουν τις 15.000, για τις οποίες υπάρχει ήδη συμφωνία. Όπως αναφέρει στην έκθεση αξιολόγησης η Κομισιόν, η μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000 από το 2010 έως το 2015 θα επιτευχθεί, αλλά δεν είναι πλέον αρκετός

Όσο για το ξεπούλημα της χώρας, αυτό συνεχίζεται κανονικά! Παραχωρούν ανενόχλητοι τα κυριαρχικά δικαιώματα σε τρίτους, τοκογλύφους και κερδοσκόπους…  οι οποίοι ήδη έβγαλαν τα μαχαιροπήρουνα και τρώνε… Μετά το Ελληνικό και την μικρή ΔΕΗ, τώρα και οι Θερμοπύλες!...
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: