1.7.14

Συμπληρωματικές απολογίες για Μιχαλολιάκο, Παππά, Λαγό...

xa mixaloliakosΣε συμπληρωματική απολογία καλούν ανακρίτριες τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό.

Οι δικαστικές λειτουργοί τους καλούν να...
δώσουν εξηγήσεις ,την ερχόμενη Παρασκευή, για τις νέες κατηγορίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννη Λαγός θα απολογηθούν για το κακούργημα της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών με σκοπό το εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Όσο για το Χρήστο Παππά αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της παράνομης οπλοκατοχής αλλά και το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το περιβάλλον των προφυλακισμένων βουλευτών, πρόθεσή τους είναι να μην ζητήσουν προθεσμία από τις δικαστικές λειτουργούς- όπως έχουν δικαίωμα από το νόμο- αλλά να απολογηθούν την Παρασκευή οπότε και θα οδηγηθούν στο Εφετείο.

Ο κύκλος της ανάκρισης αναμένεται να ολοκληρωθεί, εκτός απροόπτου, τις επόμενες ημέρες οπότε θα κληθούν σε συμπληρωματική απολογία και οι Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος για τους οποίους η Βουλή έχει άρει τη βουλευτική τους ασυλία για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: