17.7.14

Την αποφυλάκιση του Μπούκουρα ζητούν εισαγγελείς...

mpoukourasBINTEO...


Την αποφυλάκιση του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή Ευστάθιου Μπούκουρα ζητούν, με την εισήγησή τους προς το δικαστικό συμβούλιο, δύο εισαγγελείς.

Συγκεκριμένα, η...
εισαγγελέας Αικατερίνη Ψύρη προτείνει να γίνει δεκτή η αίτηση του βουλευτή για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής του με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Παράλληλα, η εισαγγελέας κ. Στεφανάτου προτείνει να μην παραταθεί η προσωρινή κράτηση του κ. Μπούκουρα για το επόμενο εξάμηνο και να του επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της χρηματικής εγγύησης των 10.000 ευρώ.

Φαίνεται λοιπόν, πως ο ανεξάρτητος βουλευτής «εξαργυρώνει» με αυτό τον τρόπο την διαφοροποίησή του από τους συναδέλφους του της Χρυσής Αυγής και την ομιλία του από το βήμα της Βουλής, με την οποία καταδίκασε την εγκληματική δράση του νεοναζιστικού μορφώματος.

Την ίδια ώρα, οι προτάσεις των εισαγγελέων σχετικά με τα ανάλογα αιτήματα που κατέθεσαν τις τελευταίες ημέρες οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είναι απορριπτικές.

Πιο αναλυτικά, το Συμβούλιο Εφετών με το υπ. αριθμ. 1354 βούλευμά του, απορρίπτεται το αίτημα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου για αποφυλάκιση λόγω παρέλευσης του πρώτου 6μήνου κράτησής του, με τους δικαστές να αποφαίνονται ότι πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι απαντήσεις στο αίτημα του Δημήτρη Κουκούτση για αντικατάσταση των περιοριστικού όρου της κατ΄ οίκον κράτησης και στα αιτήματα των Νικόλαου Κούζηλου και Γιώργου Γερμενή για αποφυλάκισή τους.



Όταν δεν… έκλαιγε ο Μπούκουρας

«Τι απάντηση θα δώσω στα παιδιά μου που είμαι στη φυλακή;» κλαψούριζε κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο Στάθης Μπούκουρας στη Βουλή.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» θυμίζει το παρελθόν του πρώην νταή: προστασία σε μαγαζιά, εντολές σε φασιστικές ομάδες, επιθέσεις σε μετανάστες, τραμπουκισμοί.
Δείτε το βίντεο...

πηγή efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: