1.7.14

Κυβέρνηση-τσίρκο Μedrano!...

O Σαμαράς, επιρρεπής στις ορέξεις Βενιζέλου και μνημονίου...
Αυτό τον τίτλο έδωσε φιλική συντροφιά λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα για να παρακολουθήσει τον αγώνα σε μια έντονα πολιτικοποιημένη, ατμόσφαιρα με πρόσωπα όλων των πολιτικών αποχρώσεων.

Το...
θέμα ξεκίνησε φανατικό και «αμετανόητο» στέλεχος κόμματος που παρομοίασε το γκόλ Σαμαρά με τον πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Και τι δεν ακούστηκε για τα δυο χρόνια διακυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ότι το τσίρκο Medrano, είναι πιο σοβαρό από τους σημερινούς άρχοντες της εξουσίας. Παρομοίασαν την σημερινή κυβέρνηση άκρως αυταρχική, χωρίς διάκριση εξουσιών. Όλες οι εξουσίες εκπορεύονται από την κυβέρνηση (εκτελεστική εξουσία) και τους πιστωτές. Στην συγκυβέρνηση δεν υπάρχει ενιαία γραμμή, και ο κάθε πολιτικός κάνει το δικό του.

Μια κυβέρνηση ορχήστρα χωρίς μαέστρο(!). Στο απυρόβλητο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς δεν έμειναν και οι κυβερνήσεις Παπανδέου-Παπαδήμου, που ήταν και η αρχή της διάλυσης του κοινωνικού ιστού της χώρας, και την επαιτεία του Ελληνικού λαού. Αναφέρθηκαν σε πρόσωπα και γεγονότα που χρειάζεται πιπέρι στο στόμα για να μην ακουστούν. Ακόμη και για «βιασμό» της ...
Δημοκρατίας. Αναφορά έγινε και στις φυλακίσεις πολιτικών αντιπάλων. Ακόμη και στον Νέλσων Μαντέλα που έμεινε φυλακισμένος 10ετίες. Σε αυτό δεν ξέρω τι υπονόησε ο «φίλος».

Σαμαράς και Βενιζέλος κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από τους βουλευτές που δεν εγκρίνουν η διαφωνούν με τα διάφορα νομοσχέδια και αποφάσεις. Σε μια πολιτική ανάλυση των «ειδικών» που συμμετείχαν στην συντροφιά, ανέφεραν ότι μέσα στη ΝΔ υπάρχουν τρεις τάσεις βουλευτών με διαφορετικό προσανατολισμό και έλεγχο.

Καραμανληκοί, Μητσοτακηκοί και Σαμαρικοί που είναι και μειοψηφία. Με τον τρόπο που ασκεί την εξουσία, ο Σαμαράς, επιρρεπής στις ορέξεις Βενιζέλου και μνημονίου τον περιμένουν στη γωνία. Μάλιστα όπως είπαν, η συνέντευξη Αβραμόπουλου δίνει και το στίγμα τον προθεσεών τους.

Το ίδιο συμβαίνει με Βενιζέλο και βλέπουν διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Οι άλλοπρόσαλες κυβερνητικές αποφάσεις, οι παλινωδίες, οι μη τήρηση νόμων και συντάγματος, που παραβιάζονται συνεχώς με δικαστικές κυβερνητικές αποφάσεις είχαν την τιμητική τους. Εκτός συζήτησης δεν έμειναν και οι επιλογές προσώπων για την Ευρωβουλή.

Καυστικά σχόλια έκαναν ιδιαίτερα για τις επιλογές της ΝΔ, με επικεφαλής το «μαξιλάρι» όπως είπαν για τη Μαρία Σπυράκη, που αγόρασε διαμέρισμα στις Βρυξέλλες(όπως αναφέρουν δημοσιεύματα) πριν ακόμη ορκιστεί. Καταλόγισαν πολλά λάθη στον Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο, που πολλά αγγίζουν τα όρια του «γελοίου» γράφοντας την πιο σκοτεινή σελίδα της νεότερης ιστορίας της Ελλάδος.

Ακόμη προέβλεψαν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο φθινόπωρο, που πιστεύουν ότι θα γίνουν οι εκλογές η το αργότερο με την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας, τον Φλεβάρη.

Προσωπικά πιστεύω ότι όλα αυτά που ακούστηκαν δεν απέχουν πολύ από τα όσα πιστεύει ο Ελληνικός λαός για την σημερινή κυβέρνηση, παρά την όποια προπαγάνδα και τα πληρωμένα παπαγαλάκια να κάνουν το «μαύρο» άσπρο.

Όταν έρθει η ώρα, το λιοντάρι(ο λαός) θα ξυπνήσει και θα πάρει εκδίκηση. Αυτό ας το έχουν υπ΄όψιν τους Σαμαράς-Βενιζέλος και να προετοιμάζονται από τώρα για την μετά πολιτική τους πορεία, την οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι τέλος... θα έχει!!!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: