11.7.14

Νέο επεισόδιο στην κόντρα George Clooney και Daily Mail...

george clooneyΗ αρχή της ιστορίας είναι πλέον γνωστή. Η Daily Mail δημοσίευσε ένα κείμενο για τη μητέρα της αρραβωνιαστικιάς του George Clooney Amal Alamuddin, όπου αναφερόταν η αντίθεσή της στο γάμο τους για θρησκευτικούς λόγους. Ο Clooney, έξαλλος, έγραψε...
ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στη USA Today και κατακεραύνωσε τους υπεύθυνους για το κατασκεύασμα που δημοσιοποιήθηκε. Η Daily Mail οδηγήθηκε στο να ζητήσει συγνώμη αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν κατεύνασε τον μαινόμενο star.
Σε 2η δημοσίευσή του στη USA Today μόλις σήμερα, ο Clooney αμφισβητεί την αγνότητα της συγνώμης. “Είτε έλεγαν ψέματα τότε, είτε λένε ψέματα τώρα. Υπάρχει μια σταθερά που ακολουθείται όταν ένα πρόσωπο ή μια επιχείρηση κάνει κάτι κακό. Η συγκάλυψη είναι πάντα χειρότερη” έγραψε ο Clooney και συνέχισε “Ήξεραν από την αρχή ότι ψεύδονται. Η εφημερίδα ήξερε ότι η ιστορία ήταν αναληθής αλλά τη δημοσίευσαν έτσι κι αλλιώς. Αυτό που διαχωρίζει αυτή την περίπτωση από όλα τα ψεύδη που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς είναι ότι αυτή τη φορά μπορεί να αποδειχθεί το ψεύδος”
Στο πλευρό του Clooney στάθηκε και ο The Guardian για το θάρρος του να αντιταχθεί στον βρετανικό tabloid κολοσσό.
Δείτε ολόκληρη τη 2η δημοσίευση του Clooney εδώ...
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: