31.8.14

Εντοπίστηκε ο 5χρονος, που είχε απαχθεί..



... από τους γονείς του...
Το πεντάχρονο αγοράκι από τη Βρετανία που πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο και είχε απαχθεί από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν από τους ίδιους τους γονείς του εντοπίστηκε στην...
Ισπανία και ο πατέρας όσο και η μητέρα του συνελήφθησαν, ανακοίνωσε το Σάββατο η ισπανική αστυνομία.

«Ο Άσια Κινγκ βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο 3 χιλιόμετρα από το Βελέζ Μάλαγα (στη νότια Ισπανία) και εισήχθη στο νοσοκομείο. Οι γονείς του συνελήφθησαν», αναφερόταν σε ανάρτηση της ισπανικής αστυνομίας στο Twitter τα ξημερώματα της Κυριακής.
Το παιδί «βρέθηκε. Είναι στην Ισπανία με τη μαμά και τον μπαμπά του», έγραψε στην ιστοσελίδα της και η αστυνομία στο Χαμσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας.
Ο Άσια είχε απαχθεί πριν από δύο ημέρες από νοσηλευτικό ίδρυμα του Σαουθάμπτον, στη νότια Αγγλία, και από τότε αναζητούνταν οι γονείς του και τα έξι αδέλφια του καθώς όλοι τους είχαν αναχωρήσει από το βρετανικό έδαφος.
Μετά την άφιξή τους το βράδυ της Πέμπτης με φέρι στο Χερβούργο, της βόρειο-δυτικής Γαλλίας, ένας αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο είχε ξεκινήσει για να εντοπιστεί το αγόρι, η ζωή του οποίου κινδύνευε καθώς έπρεπε να λάβει την απαραίτητη αγωγή.
Για τις βρετανικές αρχές, ήταν «ζωτικής σημασίας» να βρεθεί το παιδί που δεν μπορεί να κινηθεί χωρίς αναπηρική καρέκλα και δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει. Η ζωή του Άσια εξαρτάται από ένα ρινογαστρικό σωληνάκι που του επιτρέπει να φάει, αλλά υπήρχαν φόβοι ότι η μπαταρία αυτής της ιατρικής συσκευής θα μπορούσε να εξαντληθεί και το παιδί να κινδυνεύσει άμεσα.
Ένας οικογενειακός φίλος φέρεται είπε ότι οι γονείς του αγοριού, ο 51χρονος Μπρέτ Κίνγκ και η 45χρονη Ναγκεμέχ Κινγκ, οι οποίοι είναι και οι δύο Μάρτυρες του Ιεχωβά, είχαν ενεργήσει από «απελπισία».
- See more at: http://left.gr/news/entopistike-o-5hronos-me-karkino-poy-eihe-apahthei-apo-toys-goneis-toy#sthash.2gcmXLUq.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: