3.8.14

"Βράζουν" τα Σώματα Ασφαλείας...



Γιάννης Παπαγιάννης

Εμείς σας είχαμε ενημερώσει από την αρχή οτι η κυβέρνηση δεν επρόκειτο να... καθαρίσει έτσι εύκολα με τους ενστόλους. Την ώρα, λοιπόν, που το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας  "βράζει" εξαιτίας της...
υπαναχώρησης της κυβέρνησης στο ζήτημα των αναδρομικών και της αποκατάστασης των αποδοχών τους στα προ μνημονίου επίπεδα, οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε στη βουλή για το ασφαλιστικό των ένστολων μοιάζουν λάδι στη φωτιά.
Η εξέλιξη προβληματίζει τόσο το Μαξίμου και τους εμπλεκόμενους υπουργους όσο και τους βουλευτές της ΝΔ που θα κληθούν να το εγκρίνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πεντάγωνο, σημαντικός αριθμός αξιωματικών απειλεί να αποχωρήσει, προκειμένου να διασφαλίσει το σημερινό ύψος του εφάπαξ.
Τα πραγματα είναι πολύ σοβαρά και η κυβέρνηση πρεπει λάβει σύντομα αποφάσεις, όχι μόνο για την δική της πολιτική επιβίωση αλλά και για την επιβίωση εκατοντάδων χιλιάδων ενστόλων και των οικογενειών τους. Εαν δεν το καταλάβει αυτό η κυβέρνηση, θα δει τα αποτελέσματα της πολιτικής της σύντομα στις κάλπες. Η εποχή που οι ένστολοι ψήφιζαν με κλειστά τα τη ΝΔ πέρασε ανεπιστρεπτί.

Από τη στήλη "Danger-Διαπλοκές" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: