17.8.14

Στο μικροσκόπιο οι εκποιήσεις στην Κύπρο...

Στο μικροσκόπιο οι εκποιήσεις στην Κύπρο
Σειρά επαφών με κυβερνητικά και άλλα στελέχη εξήγγειλε ότι θα έχει από αύριο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο θέμα των εκποιήσεων ενυπόθηκων ακινήτων.

Ο ...
κ. Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προστατευθούν οι ευάλωτες ομάδες από κινδύνους, ως αποτέλεσμα μιας αναγκαίας αλλαγής που πρέπει να γίνει, αλλά που πρέπει να έχει φραγμούς και όρια.

«Στόχος μας είναι να ενισχυθούν οι προσπάθειες και να διαφυλαχθούν οι θυσίες, οι οποίες έχουν αποδώσει, προς αποφυγή οποιουδήποτε δυσάρεστου», είπε ο κ. Αναστασιάδης. Για εξεύρεση της χρυσής τομής στο θέμα της εκποίησης ακινήτων, που αποτελεί μνημονιακό όρο για την αποδέσμευση της επόμενης δανειακής δόσης, ύψους 436 εκ. ευρώ από το Eurogroup έκανε λόγο και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ο κ. Αναστασιάδης θα ξεκινήσει τις επαφές του συναντώντας αύριο τους υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών, στην εξοχική προεδρική κατοικία στον Τρόοδος. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός παρά τω προέδρω και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: