10.8.14

«Θα κάνετε την πάπια»;..

Νέος γύρος φαγωμάρας στο Ποτάμι...

Καταγγελίες, sms και ευθείες βολές ανάμεσα σε στελέχη συνθέτουν το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί εν μέσω θέρους στο Ποτάμι. Μερικές βδομάδες μετά την...
ολοκλήρωση του ιδρυτικού συνεδρίου του κόμματος, νέος γύρος εσωστρέφειας φαίνεται ότι «χτυπά» το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, αυτήν τη φορά με επίκεντρο δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πατέστου, υποψήφιου με το κόμμα στις τελευταίες ευρωεκλογές.

Η ηγεσία του Ποταμιού και συγκεκριμένα η Επιτροπή Δεοντολογίας κάλεσε χθες τον Κ. Πατέστο «σε απολογία για τη δημόσια συμπεριφορά του, και τις συστηματικές επιθέσεις μέσω του facebook σε στελέχη του «Ποταμιού» και τους καθημερινούς του ειρωνικούς σχολιασμούς προσώπων και γεγονότων».

Ο ίδιος ωστόσο απέρριψε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι «συστηματικές ή μη συστηματικές επιθέσεις μέσω του facebook σε στελέχη του «Ποταμιού» δεν υπάρχουν, εκτός αν όλο αυτό το συνονθύλευμα ή συρφετός ή πείτε το όπως θέλετε από νυν και πρώην βουλευτές (Τι να απέγινε εκείνο το ηρωικό: πολιτική δίχως πολιτικούς, άραγε;) αποτελεί «στελέχη του Ποταμιού»».

Αναρωτήθηκε μάλιστα γιατί δεν ακολουθήθηκε η ίδια τακτική για τον Περικλή Βαλλιάνο, αναρωτώμενος χαρακτηριστικά μήπως «επειδή ο Μεγάλος τον αναβάθμισε στους 21, θα κάνετε την πάπια;»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: