9.8.14

Δούρου: "Δεν είμαι δελφίνος"...




"Θα φέρω τα πάνω κάτω"...
Τα χαρτιά της ανοίγει, σε συνέντευξή της στην REAL NEWS, η νυν περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και  ξεκαθαρίζει πως «το θέμα δεν είναι η αντικατάσταση συγκεκριμένων συμφερόντων με άλλα, αλλά η...
ρήξη μαζί τους».

Η κυρία Δούρου λέει, πως, εκλέχτηκε για να φέρει «τα πάνω κάτω» , δεν διστάζει να χαρακτηρίσει το σημερινό σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων ως «μήτρα παραγωγής σκανδάλων» και δεσμεύεται ότι η παράταξή της «θα τηρήσει τη νομιμότητα».

Επιπλέον, αναφέρεται στην σχέση της με την κυβέρνηση υπογραμμίζοντας ότι «η σύγκρουση για τη σύγκρουση ή η συνεργασία ευθυγράμμισης σε μνημονιακούς στόχους έρχεται σε αντίθεση με την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και του περιβάλλοντος».

Απαντώντας δε, σε ερωτήσεις που αφορούν στο εσωκομματικό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ, βάζει «φρένο» στα όσα ακούστηκαν και διαβεβαιώνει ότι δεν αναδεικνύεται σε «δελφίνο». «Στον ΣΥΡΙΖΑ η επιτυχία δεν εκλαμβάνεται ως εφαλτήριο για αμφισβήτηση του προέδρου» σημειώνει, τονίζοντας ότι «οι δικές μας λειτουργίες στηρίζονται στη συλλογικότητα».

Τέλος, σχολιάζοντας τα πολιτικά ανοίγματα του κ. Τσίπρα, η Ρενα Δούρου δηλώνει, πως, «στον ΣΥΡΙΖΑ η άσκηση πολιτικής δεν αποτελεί προσωποπαγή άσκηση αλλά συλλογική διαδικασία. Δεν είμαστε αρχηγικό κόμμα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: