16.8.14

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Μπενίτες...


BINTEO...

Ο Χόρχε Μπενίτες είναι ο εκλεκτός που πρόκειται να καλύψει το κενό στην επίθεση του Ολυμπιακού.
Όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται να ...
υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων 24ώρων, εάν κι εφόσον καταφέρει να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί.
Ο 21χρονος Παραγουανός φορ, είναι αυτός που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τους Πρωταθλητές Ελλάδος από τη νέα σεζόν, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι έφτιαξε το όνομά του στη Γκουαρανί.
Ποιος είναι ο Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες

Ο Χόρχε Μπενίτες γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1992 και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 30 Μαΐου του 2010, στο ματς με αντίπαλο την Ολίμπια. Ο ίδιος είχε περάσει ως αλλαγή στο 68ο λεπτό, στη νίκη της ομάδας του με 2-1.
Με τη Γκουαρανί μέτρησε συνολικά 15 συμμετοχές και φόρεσε τη φανέλα της για 2 χρόνια.

Ο χρόνος συμμετοχής του, ήταν αρκετός για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Έτσι, η Ρόμιο Νιου κινήθηκε για την απόκτησή του και τον έκανε δικό της το 2013. Ο ίδιος, μάλιστα, σκόραρε και το πρώτο του γκολ στις 2 Μαρτίου του ίδιου έτους, στο ματς με αντίπαλο την Ολίμπια (1-1). Με τη νέα του ομάδα πέτυχε 2 τέρματα σε 18 συμμετοχές.

Η επιστροφή του στην ομάδα από όπου ξεκινησε την καριέρα του ήταν αναπόφευκτη. Έτσι, λοιπόν, επέστρεψε και πάλι στην Γκουαρανί και σκόραρε με τη φανέλα της στις 8 Αυγούστου του 2013, στο ματς εναντίον της Οριέντε Πετρολέρο, για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Κατά τη δεύτερη θητεία του στην Γκουαρανί, ο ίδιος πραγματοποίησε 38 συμμετοχές και σκόραρε 20 φορές.

Τέλος, πρέπει να τονιστεί ότι είναι και διεθνής με την ομάδα της Παραγουάης. Το ντεμπούτο του με το εθνόσημο έγινε την 1η Ιουνίου του 2014, στο ματς με αντίπαλο τη Γαλλία.
Δείτε βίντεο, EΔΩ...

πηγη woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: