21.8.14

Πριν τους σκοτώσουν, τους είχαν αναγκάσει να γονατίσουν...


To προφιλ των 18χρονων δραστων.
Ο ενας απ' τους δυο, είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, φωτογραφία με καραμπίνες...
Και οι δύο 18χρονοι δράστες  (ο Π.Μ. και ο Ν.Μ.) ασχολούνταν με το bodybuilding και μάλιστα αυτή τους η ασχολία ήταν αυτή που τους έφερε κοντά στα δύο θύματα.
Ο ένας από τους δύο είναι...
γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας με "ηχηρό" επώνυμο. Ο Π.Μ. μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος, ο Ν.Μ. είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας.



Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης οι δύο 18χρονοι είχαν ιδιαίτερη αγάπη για τη γυμναστική επιδεικνύοντας τα αποτέλεσματά της. Σύχναζαν, μάλιστα, και στο ίδιο γυμναστήριο ενώ ήταν και συμμαθητές στο λύκειο της Καλαμάτας από το το οποίο αποφοίτησαν μόλις φέτος.



Ενδιαφέρον αλλά και γνώσεις είχαν και για τα όπλα. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με καραμπίνες για τις οποίες στο διάλογο που τις συνοδεύει εκφράζει την άποψή του σχετικά με τη διατρητική ικανότητά τους.

Ο Π.Μ., ο οποίος ήταν και ο πρώτος που προσήχθη ως ύποπτος από τους αστυνομικούς ήταν και αθλητής του κικ μπόξινγκ με συμμετοχές σε αγώνες.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του Π.Μ. από τις σημειώσεις που βρήκε στο σπίτι του και στις οποίες γινόταν αναφορά στο όνομα του Κωνσταντίνου Σγούρου από τον οποίο οι δύο 18χρονοι είχαν ζητήσει να τους προμηθεύσει αναβολικά. Η μη παράδοση του πακέτου για το οποίο οι δύο  δραστες, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν δώσει το ποσό των 800 ευρώ αποτέλεσε την αιτία του διπλού φονικού. Στους αστυνομικούς οι δύο νεαροί φέρονται να ανέφεραν ως αφορμή για να ανοίξουν πυρ με την κυνηγετική καραμπίνα ένα... χαστούκι.

Όπως είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκαν με τον 26χρονο με το πρόσχημα ότι ήθελαν να του δείξουν ένα γρήγορο αυτοκίνητο. Όταν τα δύο θύματα έφτασαν με τη μοτοσικλέτα στο σημείο όπου τους είχαν υποδείξει οι δύο τους, επιβιβάστηκαν σε ένα φορτηγάκι με την αιτία ότι ο δρόμος ήταν κακοτράχαλος και εκεί κάπου ξεκίνησε ο καυγάς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κουβέντα στην κουβέντα κάποια στιγμή ο ένας από τα θύματα χαστούκισε τους 18χρονους και στη συνέχεια ο ένας από τους δύο έβγαλε το όπλο και άνοιξε πυρ.

Οι δράστες, που και αυτοί είναι σωματώδεις, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους δυο bodybuilder και ο ένας από αυτούς πήρε το δίκαννο της μητέρας του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ, δίνοντάς τους μάλιστα εξ επαφής τις χαριστικές βολές! Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι δυο άτυχοι νεαροί βασανίστηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν αναγκαστεί πρώτα να γονατίσουν!

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: