11.8.14

Έκπληξη με...φωτιά στο σπίτι!...

Πήγε να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του και έκαψε το σπίτι!Με παγωμένη σαμπάνια και λουλούδια διάσπαρτα χρησιμοποίησε κεράκια ρεσώ και έγραψε το όνομα της φίλης του σε μια καρδιά, ωστόσο η μέρα δεν κύλησε όπως θα ήθελε..

Προοριζόταν ως ...
μια ρομαντική χειρονομία για να δείξει στην κοπέλα του πόσο την αγαπάει και να την καλωσορίσει στο σπίτι έπειτα από ένα μήνα που έλειπε στο εξωτερικό. Ωστόσο, η προσπάθειά του απέτυχε όταν τα κεριά που έβαλε στο πάτωμα του υπνοδωματίου έγιναν η αιτία να ξεσπάσει πυρκαγιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί το δωμάτιο και να υποστεί ζημιές το σπίτι!

Με παγωμένη σαμπάνια και λουλούδια διάσπαρτα, ο Amanj Issen χρησιμοποίησε κεράκια ρεσώ και έγραψε το όνομα της φίλης του σε μια καρδιά. Όσο, όμως, ίδιος περίμενε με ενθουσιασμό από την μπροστινή πόρτα για την Jana Stankeviciute να επιστρέψει, άκουσε έναν δυνατό κρότο.

Όταν έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, όλο το δωμάτιο είχε πάρει φωτιά. Το πάθημα, πάντως, φαίνεται να έγινε μάθημα για τον Amanj, καθώς τώρα λέει ότι θα ξανάκανε κάτι ρομαντικό για τη φίλη του, αλλά «ίσως μόνο με λουλούδια και σοκολάτες»...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: