17.8.14

Πέθανε ο πατέρας, σώθηκε η κόρη του...



Tραγωδία στη  Μεσσηνία...
Ο εντοπισμός ενός πτώματος, άνδρα 50 χρονών, αποκάλυψε μια τραγωδία που συνέβη στη θαλάσσια περιοχή «Περούλια» Κορώνης Μεσσηνίας, το Σάββατο.
Διερχόμενο σκάφος εντόπισε τη σορό του Έλληνα άνδρα μέσα στη...
θάλασσα, την ανέσυρε στην ακτή και αμέσως ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Κορώνης. Άπο έρευνες έγινε γνωστό ότι ο 50χρονος άνδρας είχε αποπλεύσει από την παραλία με ένα φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο κορίτσι.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος ενώ ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα σκάφη για συνδρομή στις έρευνες. Τελικά το σκάφος με την ανήλικη, καλά στην υγεία της, εντοπίστηκε στην περιοχή «Αγίας Τριάδας» Κορώνης από λουόμενους.
Το ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 6 ετών, παρελήφθη από οικείους της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους και όπως έγινε γνωστό ο άτυχος άνδρας ήταν ο πατέρας της. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορώνης.
Άγνωστες παραμένουν ωστόσο οι συνθήκες του θανάτου του 50χρονου και απαντήσεις θα δοθούν από τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: