14.8.14

Επιθέσεις μίσους δέχεται η κόρη του Ουίλιαμς...

Μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να μείνει η 25χρονη κόρη του Ρόμπιν Ουίλιαμς, Ζέλντα, καθώς όπως η ίδια ανέφερε, δέχεται χιλιάδες επιθέσεις μίσους μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Η ίδια έγραψε...
στο Instagram ότι χρειάζεται λίγο χρόνο μακριά από τον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ αναφέρθηκε και σε αυτούς που την κατηγορούν για τον μεγάλο αριθμό των φωτογραφιών που έχει ποστάρει με τον Ρόμπιν Ουίλιαμς.

«Θα απέχω για λίγο από αυτό τον λογαριασμό, μέχρι να αποφασίσω αν θα τον διαγράψω ή όχι», έγραψε.

«Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, σας παρακαλώ να σεβαστείτε το δικό μου προφίλ αλλά και τους λογαριασμούς των μελών της οικογένειάς μου», τόνισε μεταξύ άλλων.


Σχετικά με τις επικρίσεις που δέχεται για το ότι δημοσιοποίησε πολλές φωτογραφίες με τον πατέρα της, ξεκαθάρισε:

«Οι αληθινές ιδιωτικές στιγμές που έζησα μαζί του είναι ανεκτίμητες και είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν ήταν γεμάτες με φωτογραφίες και selfies».

Πολλοί ανεγκέφαλοι φαίνεται ότι έστειλαν στην 25χρονη κόρη του Ρόμπιν Ουίλιαμς «πειραγμένες» φωτογραφίες στο Twitter, στις οποίες ο πατέρας της απεικονίζεται νεκρός.

Η ίδια ζήτησε από τους ακολούθους της να αποκλείσουν τα άτομα που προχώρησαν σε αυτές τις ενέργειες.

«Λυπάμαι. Διαγράφω τον λογαριασμό μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ίσως και για πάντα. Ο χρόνος θα δείξει. Αντίο», έγραψε στο Twitter...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: