4.8.14

Οταν ο Ζαν-Κλοντ έκοψε τρεις φορές, Ελληνα δημοσιογράφο...


  Η αθέατη όψη της επίσκεψης Γιουνκέρ...
 Αρκετές ενδιαφέρουσες στιγμές είχε η επίσκεψη του Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ στην Αθήνα.
Μόλις βγήκαν από το Μέγαρο Μαξίμου, Σαμαράς και Γιουνκέρ στάθηκαν στην πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και...
έκαναν δηλώσεις για την ανεργία και την απασχόληση σε γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο  Γιουνκέρ μιλούσε σε τρεις γλώσσες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Στα γαλλικά, τα γερμανικά και τα αγγλικά και θα μιλούσε, όπως είπε, και ελληνικά αλλά δεν τα έχει μάθει ακόμη γιατί τον δυσκολεύουν.

Μαζί με τους δημοσιογράφους παρακολούθησε την συνέντευξη Τύπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος για τον οποίο ο κ. Γιουνκέρ έκανε ειδική αναφορά, αφού είπε ότι οι σχέσεις τους είναι άριστες, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν διαφωνίες όταν ο κ. Βενιζέλος ήταν υπουργός Οικονομικών και ο κ. Γιουνκέρ πρόεδρος του Eurogroup.

Σημειώνεται ότι τρεις διακοπές δέχτηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Γιάννης Ντσούνος πριν κάνει την ερώτηση στους κυρίους Γιουνκέρ και Σαμαρά και αυτό γιατί παρενέβη ο ίδιος ο κ. Γιουνκέρ για να δώσει τον λόγο σε γερμανό δημοσιογράφο, την δεύτερη φορά γιατί ήθελε να απαντήσει ο κ. Σαμαράς στην ερώτηση του Γερμανού και την τρίτη γιατί ξανά ήθελε να προσθέσει κάτι ο κ. Γιουνκέρ.

Τέλος ο πρωθυπουργός παρέθεσε γεύμα στον νέο πρόεδρο της Κομισιόν, σε κεντρικό ξενοδοχείο. Ο κ. Γιουνκέρ αμέσως μετά θα αποχωρήσει από την Ελλάδα, παρά τα όσα γράφτηκαν για διακοπές στην χώρα μας.

πηγη newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: