14.8.14

Τραγωδία στην Λευκάδα...

Τρεις νεκροί από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο τσίπουρου (Βίντεο & Φωτο)...

Μια τραγωδία που δεν την χωράει εύκολα ανθρώπου νους σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο χωριό Καρυά της Λευκάδας. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο τσίπουρου.

Όλα...
συνέβησαν, σύμφωνα με το lefkadanews.gr, κατά τη διάρκεια εργασιών στο κτίριο που χρησιμοποιούνταν ως αποστακτήριο για τσίπουρο.

Οι τρεις άτυχοι άνδρες, ηλικίας 55, 57 και 62 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησαν να ξεκαλουπώσουν δεξαμενή στο υπόγειο του κτιρίου.



Όταν, όμως, ο πρώτος άνδρας κατέβηκε στην δεξαμενή εισπνευσε δηλητηριώδη αέρια που πιθανότατα είχαν συσσωρευθεί στη δεξαμενή. Ακολούθησε ο δεύτερος άνδρας, ο οποίος επίσης λιποθύμησε επιχειρώντας να βοηθήσει τον φίλο του ενώ την ίδια τραγική τύχη είχε και ο τρίτος άνδρας που προσπάθησε να σώσει τους άλλους δύο.


Γείτονες που αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό συνέβη ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ ενώ τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες επιχείρησε να δώσει χωρίς επιτυχία ο γιος ενός εκ των θυμάτων, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα την τελευταία στιγμή...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: