18.8.14

Αοριστολογίες αντί απάντησης, από τον Γ. Βρούτση για τον ΟΑΕΔ...

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης προσπαθώντας να διαψεύσει τα περί «ξαφνικού θανάτου» του ΟΑΕΔ, στην απάντηση που εξέδωσε -αναφερόμενος στο...
δημοσίευμα της «Εφ.Συν.»- μιλά για «προϊόν δημοσιογραφικής αφέλειας ή σκόπιμου αποπροσανατολισμού». Το χαρακτηρίζει «κατασκευασμένο σχέδιο παραπληροφόρησης» που «υπονομεύει την εθνική προσπάθεια στον κρίσιμο τομέα της αντιμετώπισης της ανεργίας» την ώρα που οι άνεργοι στη χώρα μας φθάνουν και ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο!
Στην προσπάθειά του να εξωραίσει τη λειτουργία του ΟΑΕΔ, τονίζει πως «τελευταίο διάστημα ενισχύεται σημαντικά: αφενός μέσα από τη διαχείριση αυξημένων κοινοτικών πόρων για τη δημιουργία προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης και αφετέρου μέσα από την ισχυροποίηση και βελτίωση των δομών του στους κρίσιμους τομείς της επαγγελματική κατάρτισης και μαθητείας» γεγονός όμως που δεν είναι εμφανές στην καθημερινότητα των πολιτών.
«Τώρα που τα πράγματα βελτιώνονται σε όλους τους τομείς για την πατρίδα μας, εκτός από περίεργο είναι και ύποπτο που κάποιοι προσπαθούν με ανύπαρκτα επικοινωνιακά εφευρήματα να δηλητηριάζουν την Κοινή Γνώμη» καταλήγει ο υπουργός, αγνοώντας μια πραγματικότητα που διαμορφώνεται από τη βαθιά ύφεση, τους υψηλούς δείκτες ανεργίας και το γενικό κλίμα αποεπένδυσης που βουλιάζει συνολικά την ελληνική αγορά.


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: