31.8.14

«Στημένος ο καβγάς στο ασανσέρ»...


Ο πατέρας της Beyonce και Solange, Mathew Knowles , μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Χιούστον για τον «καβγά της χρονιάς» υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για επικοινωνιακό κόλπο...


Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο σήμανε συναγερμός στα παγκόσμια ΜΜΕ για ενδεχόμενο χωρισμό της Beyonce από τον JayZ, αφού οι φήμες τον ήθελαν να την απατά. Οι φήμες, τόσους μήνες αργότερα, τους ακολουθούν στην πρώτη κοινή τους περιοδεία, On The Tour, ενώ την περασμένη εβδομάδα η μικρή κόρη τους έγινε «θυσία» για να «διαλυθούν» τα σύννεφα και να «τονωθεί» η οικογενειακή ζωή του ζευγαριού, όταν στα μουσικά βραβεία του ΜTV βράβευσε τη μαμά της.

Όλα αυτά όμως, σύμφωνα με τον πατέρα και πρώην μάνατζερ της σταρ της ποπ « έγιναν για να προωθηθεί η περιοδεία τους».

Και γιατί το έκαναν αυτό;

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι όλοι μιλούν για αυτό. Τα εισιτήρια της περιοδείας έχουν γίνει ανάρπαστα και οι πωλήσεις από τους δίσκους της Solange έχουν αυξηθεί κατά 200%», συμπλήρωσε ο πατέρας.

Να σημειωθεί ότι, φυσικά, και η Beyonce τα τελευταία χρόνια δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της, τον οποίο απέλυσε από μάνατζέρ της το 2011, λίγο αφού η μητέρας της τον είχε χωρίσει, αφού έμαθε για την εξωσυζυγική του σχέση.

Όσο για τους τρεις «πρωταγωνιστές» του ασανσέρ, πήραν την πλευρά της μαμάς στο θέμα, ενώ σχετικά με το βίντεο του καβγά είχαν τονίσει σε ανακοίνωσή τους, λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίησή του ότι πρόκειται για ένα «ατυχές» και «προσωπικό» ζήτημα.

  antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: