13.8.14

Η πολιτική του τάφου (μας)...


...και το success story από το παρελθόν...

Το ρεπορτάζ των μπλε παπαγάλων, ήθελε "ευδιάθετο" τον Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στην Αμφίπολη.

Μια ομολογουμένως τεράστια ανακάλυψη.

Όμως αυτός ο...

ευλογημένος τόπος των αρχαίων Ελλήνων, είναι από μόνος του μία ανακάλυψη.

Οι νεοέλληνες κατάφεραν να τον διαλύσουν και να μην μπορούν ούτε από τον πολιτισμό να ζήσουν..

Οι (διορισμένοι) συνδικαλιστές περιμένουν πως και πως να γίνει επισκέψιμος ο αρχαιολογικός χώρος της Αμφίπολης για να ξεκινήσουν τις απεργίες.. και να δουλεύουν όταν και όπως τους βολεύει.

Αυτή την Ελλάδα κυβερνά ο Αντώνης Σαμαράς που από την Αμφίπολη, τρίβει τα χέρια του για το successstoryπου του προσφέρουν οι προγονοί μας.

Τι περιμένει ο Πρωθυπουργός; Κάτι που έχει σχέση με τον Μ. Αλέξανδρο; Περιμένει κάτι για να το τρίψει στη «μούρη» των Σκοπιανών; Μήπως και για να δικαιολογήσει το «αμαρτωλό» 1993 τότε που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη με πρόσχημα το Μακεδονικό;

Ότι και να έχει στο μυαλό του, καλό θα είναι να σταματήσει να είναι «ευδιάθετος» με τις ανακαλύψεις και δημιουργήματα τρίτων και ας ρίξει μία ματιά στον Ελληνικό λαό που στενάζει κάτω από γονατογραφημένους ΕΝΦΙάδες και την τελευταία άθλια απόφαση για «ντου» στα σπίτια από την Εφορία καταλύοντας το οικογενειακό άσυλο. Διότι η εφορία ανακάλυψε όλο τον εξόφθαλμο πλούτο και τώρα πρέπει να μπει και στα σπίτια μας.. ντροπή και αίσχος.

Ας ανακαλύψει ο Πρωθυπουργός κάποιο άλλο δρόμο εκτός από τους φόρους.. γιατί από Ζάππεια και success stories.. χορτάσαμε.

Ας βάλει την εφορία να κάνει «ντου» στις λίστες εμβασμάτων του εξωτερικού που ακόμη μένουν αναξιοποίητες και ας αφήσει τα «ντου» στα σπίτια της κοινωνίας που είναι ήδη λεηλατημένη..

Ας κάνει «ντου» στην γραφειοκρατία και ας υλοποιήσει έστω και μία δέκατη υποπαράγραφο των μνημειωδών πια Ζαππείων..

Ας αποποινικοποιήσει την επιχειρηματικότητα γιατί καθημερινά συλλαμβάνονται 60 ελεύθεροι επαγγελματίες και είναι ανασφάλιστοι εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι.

Γιατί σκοτώνονται ακίνητες περιουσίες στους τοκογλύφους για να πληρωθεί η εφορία και τα ασφαλιστικά Ταμεία τύπου ΟΑΕΕ για υπηρεσίες που ΔΕΝ προσφέρονται.

Ας ακούσει ο Πρωθυπουργός ακόμη και τις Τράπεζες που με τόση προθυμία ανακεφαλαιοποίησε (χρεώνοντας τον Ελληνικό λαό) που του λένε ..πως η υπερφορολόγηση σκότωσε την ανάπτυξη..

Κάντε υπομονή μερικές ημέρες δήλωσε ο κ. Σαμαράς μετά την επίσκεψή του στον τάφο της Αμφίπολης, υπονοώντας μία μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη..

Αρκετή υπομονή κάναμε κύριε Πρόεδρε του απαντάμε, υπονοώντας τον δικό μας τάφο!...
tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: