16.8.14

Έσπασε στο ξύλο τη γάτα μέσα στο μαγαζί του!...




Στο χωριό Άγιος Αιδηψού στη Βόρεια Εύβοια ένα καφετζής χθες το βράδυ κακοποίησε – προφανώς θανάσιμα – μια γάτα μέσα στο μαγαζί του μπροστά στα μάτια των έντρομων τουριστών.

Ο...
δράστης λίγο πριν τις 23:00 κλείδωσε την πόρτα του καταστήματος του και κοπάνησε επανειλημμένα ένα γατί σπάζοντας πάνω του δύο σκουπόξυλα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Άρχισε να βαράει το ζώο με ένα λάστιχο και το αποτελείωσε χτυπώντας το με μια καρέκλα.



Τουρίστες, που έκαναν τις διακοπές τους στην περιοχή, έντρομοι του φώναζαν και χτυπούσαν τα τζάμια του καφενείου για να σταματήσει αλλά δίχως αποτέλεσμα. Έτσι κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έφτασε επί τόπου και είδε το ζώο να σπαρταράει μέσα σ’ ένα χαρτόκουτο μέσα στο κλειστό καφενείο, ενώ ο δράστη είχε κρυφτεί στο σπίτι του που βρίσκεται πάνω το μαγαζί του.

Τρεις αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν τα ξημερώματα στο Α.Τ. Αιδηψού αλλά στο σπίτι του δράστη έσπευσαν ξανά δύο περιπολικά με τρεις αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να τον συλλάβουν όταν αυτός βγήκε εκτός της οικίας του. Μάλιστα τον οδήγησαν στο κρατητήριο φορώντας του χειροπέδες.



(Η κούτα με τα αίματα του ζώου μέσα στο κλειστό καφενείο)

Η ταμίας του Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «Ήρα» Αλεξάνδρα Καρπούνη που επικοινώνησε με το www.zoosos.gr για να καταγγείλει και αυτό το έγκλημα μας εξήγησε ότι όσο και αν έψαξαν δεν βρήκαν το χτυπημένο γατί. Το κρίσιμο διάστημα από την πρώτη φορά που έφτασε η Αστυνομία στο σημείο μέχρι και τη σύλληψη του δράστη αυτός προφανώς βρήκε το χρόνο να πετάξει το ζώο, που είναι πιθανότατα νεκρό.


(Το καφενείο του δράστη)

Οι αυτόπτες μάρτυρες βρήκαν όμως την κούτα στην οποία είχε καταφύγει το γατί για να σωθεί και τα ξύλα που χρησιμοποίησε ο δράστης για να το χτυπήσει μέσα στα αίματα.

Σύμφωνα με την κα Καρπούνη ο δράστης αυτή την ώρα μεταφέρεται από την Αστυνομία στην Εισαγγελία Χαλκίδας.

zoosos.gr

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: