6.8.14

Είδε... αστεράκια!...




Βρέθηκε μπροστά στο σκορ, έχασε αρκετές ευκαιρίες και μέσα σε έξι λεπτά έχασε την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε...
1-2 από τη Σταντάρ Λιέγης και έτσι, οι Βέλγοι, θα έχουν την ευκαιρία έστω και ως αδύναμοι να διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League.
Ο Αρσλάναγκιτς με αυτογκόλ στο 17' άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό, αλλά οι Εμπομπό και Εμποκού στο 36' και 42' απέκλεισαν το "τριφύλλι".
Δύο δοκάρια για τον Παναθηναϊκό στο 70' και 72'
Το ματς
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το ματς από τη Σταντάρ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη διάθεση να πρεσάρουν ψηλά, αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί.
Και οι δύο ομάδες είχαν πολλά λάθη στη μεταβίβαση της μπάλας, αλλά όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι πατούσαν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.
Στο 4' ο πράνιτς έπιασε ένα σουτ αλλά έβαλε την κόντρα ο Τεϊξέιρα, ενώ λίγο αργότερα ο Πέτριτς δεν πρόλαβε να μπει στην τροχιά της μπάλας στη συρτή σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου.
Στο 16΄ ο Μπεργκ, μέσα από την περιοχή, πήγε να βρει τον Ζέκα αλλά η μπάλα κόντραρε στον Αρσλάναγκιτς και από το πόδι του άνοιξε το σκορ υπέρ των "πράσινων".

Ό,τι καλό "έχτισε" ο Παναθηναϊκός σε όλα αυτά τα λεπτά, το γκρέμισε μέσα σε έξι λεπτά.
Στο 36' ο Ντε Καμάργκο βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, βρήκε ωραία τον Εμπομπό, ο οποίος πλάσαρε άψογα τον Κοτσόλη και στο 42' ο Εμποκού έπιασε ένα απίστευτο σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι".
Ετσι, έκλεισε... εφιαλτικά το πρώτο 45λεπτό για την ομάδα του Αναστασίου.


Στο δεύτερο ημίχρονο, μόλις στο 56' ο Μέντες άφησε τη θέση του στον Καρέλη και ο Πέτριτς στον Κλωναρίδη.
Ωστόσο, ο δεύτερος έμεινε στο ματς μόλις λίγα λεπτά μιας και στο 65' άφησε τη θέση του στον Ντίνα.
Ο τελευταίος στο 70' μπήκε από τα αριστερά στην αντίπαλη περιοχή και το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, ο "Σίφο" έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο ξανά και δεν πέρασε τη γραμμή.
Έξι λεπτά αργότερα, ο Ατζαγκούν, γύρισε ωραία το κορμί του, έπιασε το σουτ όμορφα αλλά και πάλι ο Καβασίμα έπεσε όμορφα και έδιωξε σε κόρνερ.
Στο από κόρνερ του Πράνιτς, ο Σίλντενφελντ πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της Σταντάρ.
Ετσι, μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και τελικά ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την πορεία του στο Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Αναστασίου):
Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες (56’ Κλωναρίδης, 64’ λ.τ Ντίνας), Πράνιτς, Ατζαγκούν, Ζέκα, Πέτριτς (56’ Καρέλης), Μπέργκ
Σταντάρ Λιέγης (Λουζόν): Καβασίμα, Σταμ, Αρσλάναγκιτς, Τεϊσέιρα, Βαν Ντάμε, Καρσελά (53’ Γουάτ), Μπιά (19’ Μποκού), Σιμάν, Ντε Καμάργκο, Μπομπό, Λουμάντζα.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: