3.8.14

Τους ενόχλησε το γάντι της Χαρούλας, λένε οι καθαρίστριες...


«Τιμή μας που η Χαρούλα Αλεξίου φόρεσε το γάντι το οποίο εμείς φοράμε 20 χρόνια», λένε οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και προσπαθούν να... κλείσουν τα αυτιά σε ...
όσα τις καταλογίζουν κάποιοι για τη συναυλία που έδωσε την περασμένη Δευτέρα στο Σύνταγμα για τον εντεκάμηνο αγώνα τους.
Η επίθεση που δέχεται η γνωστή τραγουδίστρια γι' αυτή την κίνηση αλληλεγγύης στην οποία προέβη, αν και δεν έχει εκπλήξει τις καθαρίστριες τη θεωρούν πολύ άδικη και ανεπίτρεπτη όταν πρόκειται για μια καλλιτέχνιδα του δικού της βεληνεκούς.
«Είναι απαράδεκτο να επιτίθεσαι στη Χαρούλα Αλεξίου η οποία είναι μια Κυρία με το ''κ'' κεφαλαίο. Προφανώς ενόχλησε που φόρεσε το γάντι της καθαρίστριας, αλλά απαξιώ να έρθω σε αντιπαράθεση με αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει η ουσία αλλά η σπέκουλα. Η επιτυχία αυτής της γυναίκας δεν αμαυρώνεται με φθηνά σχόλια», τονίζει στο «Έθνος της Κυριακής» η Ευαγγελία Αλεξάκη, καθαρίστρια στη ΔΟΥ Ιονίων Νήσων, και συνεχίζει:
«Είναι πολύ σημαντικό να την ευχαριστήσουμε γιατί αυτή η κυρία είναι ο πολιτισμός αυτής της χώρας και τα τραγούδια της τα έχουμε σιγοτραγουδήσει όλοι μας... Μιλάει για τους αγώνες, την αγάπη και γίνεται κοινωνός των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια. Τα κακόβουλα σχόλια δεν πρέπει να αγγίζουν κανέναν, ειδικά όταν μιλάμε για μια πράξη αλληλεγγύης όπως αυτή της Χαρούλας Αλεξίου την περασμένη Δευτέρα στο Σύνταγμα.
Αυτό που ήθελε ήταν να περάσουμε καλά εμείς και ο κόσμος που ήρθε και μας στήριξε. Δύο ώρες αγαλλίασης μετά από αυτό που τραβάμε 11 μήνες και 9 μέρες στη σκηνή έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην Καραγιώργη Σερβίας. Ήταν μια γιορτή για εμάς όπως είπε και η ίδια όταν ανέβηκε στη σκηνή, γι' αυτό και δεν επικεντρώθηκε σε αγωνιστικά τραγούδια. Μας ξανάδωσε ζωή για λίγη ώρα, τη ζωή που μας πήραν όταν αποφάσισαν να μας διώξουν. Η εργασία είναι δικαίωμα και κανένας δεν το σκέφθηκε. Δεν θέλουμε να ψάχνουμε τη ζωή μας στους σκουπιδοτενεκέδες. Δυστυχώς η κακοήθεια δεν θα πάψει ποτέ να υφίσταται, ακόμα και για τόσο αλληλέγγυες κινήσεις όπως αυτή της κυρίας Αλεξίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: