21.8.14

Αποκάλυψη-σοκ για την Αντζελίνα Τζολί!...


Είναι ο άνθρωπος που είχε προβλέψει το φλογερό ειδύλλιο των δύο σταρ, ωστόσο, τώρα επιμένει ότι ο Μπραντ Πιτ δεν...
αγαπά τη σύντροφό του Αντζελίνα Τζολί.

Ο Ρον Μπαρντ, μέντιουμ, ισχυρίζεται ότι ο Πιτ αισθάνεται εγκλωβισμένος και δεν την εγκαταλείπει για χάρη των 6 παιδιών τους και διότι δεν θέλει να βλάψει την εικόνα του.

Το μέντιουμ του Μπραντ Πιτ διατύπωσε τους ισχυρισμιούς του για πρώτη φορά δημοσίως κι ενώ μιλούσε για τη φιλία του με τον διάσημο ηθοποιό. Επιμένι μάλιστα ότι ο Μπραντ Πιτ είναι ακόμη ερωτευμένος με την Τζενιφερ Άνιστον, αλλά πσιτεύει ότι ο Πιτ παντρεύτηκε την Τζολί κρυφά και πως το ζευγάρι θα αποκτήσει άλλα 3 παιδιά. Το 2004 η Άνιστον συνέστησε τον Μπαρντ στον τότε σύζυγό της Μπραντ Πιτ.

Ο Μπαρντ ισχυρίζεται ότι είπε στον Πιτ το 2005 πως θα γνωρίσει κάποια που θα του αλλάξει ολόκληρη τη ζωή, ενώ πρωταγωνιστούσε στο "Mr & Mrs Smith". Εκείνη τη χρονιά ο σταρ εγκατέλειψε την Άνιστον για την Τζολί.

Οταν όμως ρωτήθηκε αν το ζευγάρι είναι ερωτευμένο, ο Μπαρντ ήταν αποκαλυπτικός: Το ερώτημα τελικά δεν είναι αν ο Πιτ είναι ή όχι ερωτευμένος. Το θέμα είναι ότι είναι ένας άνδρας που δεσμεύτηκε απέναντι σε έξι παιδιά και τηρεί τη δέσμευσή του απέναντί της. Το αν την αγαπάει είναι άλλο θέμα. Ο Μπραντ είναι ο τύπος του ανθρώπου που βρίσκει την ευτυχία μέσα του. Κάνει ό,τι θεωρεί σωστό. Είναι άνδρας! Πιστεύω πως η Τζολί είναι πανέξυπνη και τον τύλιξε, αλλά αυτό δεν τον νοιάζει γιατί πιστεύω ότι αγαπά τα παιδιά περισσότερο από τη σχέση του μαζί της".

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια: