3.8.14

Αν αγριέψει η Ελένη...


«Στην αρχή της καριέρας τους όλοι οι παρουσιαστές είναι απόλυτα συνεργάσιμοι. Μετά ξεφεύγουν λίγο και εκεί χρειάζεται ένας συγκεκριμένος τρόπος για να τους επαναφέρεις. Ορισμένοι την ψωνίζουν. Σαφώς και...
δεν μιλάω για τους παλιούς παρουσιαστές, αλλά τους νέους και ειδικότερα τις γυναίκες», δηλώνει σε συνεντευξη του στο "People", ο Γιώργος Ασημινάκης - floor manager, για τις «επικίνδυνες αποστολές» (οπως,  Big Brother, Fame Story, Dancing with the Stars, J2US, YFSF, The Voice).

Για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, αναφέρει:

  «Γνωριστήκαμε μέσω του Ανδρέα Μικρούτσικου. Έχει απαιτήσεις, αλλά είναι πολύ καλή παρουσιάστρια. Όταν, όμως, πρόκειται για δουλειά, μπορεί να γίνει πολύ σκληρή. Αν αγριέψει, δεν πρέπει να μιλήσει κανείς. Βέβαια, όταν τσατιστεί, τις περισσότερες φορές έχει δίκιο».
 «Πάνω στη δουλειά μού έβαλε χέρι. Δυο τρεις φορές μού μίλησε απότομα και έφυγα. Της έλειψα, όμως, και με ξαναπήρε. Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια, από την εποχή του ΑΝΤ1, και δεν την αφήνω για κανένα λόγο. Έχουμε τρελή χημεία. Όπως δεν μπορώ εγώ χωρίς εκείνη, νομίζω, δεν μπορεί κι εκείνη χωρίς εμένα»
, αναφέρει επίσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: