19.8.14

Λ.Σουάρες: "Έπεσα σε κατάθλιψη...

suarez...μετά το δάγκωμα"...


Ο αμφιλεγόμενος επιθετικός Λουίς Σουάρες είπε ότι έπεσε σε κατάθλιψη μετά το περιστατικό κατά το οποίο δάγκωσε έναν αντίπαλό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τον Ιταλό αμυντικό Κιελίνι. Το περιστατικό μάλιστα οδήγησε την...
Ουρουγουάη σε αποκλεισμό από όλες τις δραστηριότητες ποδοσφαίρου για τέσσερις μήνες.

Ο Σουάρες μπορεί τώρα να προπονηθεί με τη Βαρκελώνη και να συμμετάσχει σε φιλικά παιχνίδια, πριν κάνει την ανταγωνιστική επιστροφή του στο τέλος του Οκτωβρίου.

«Προτιμώ να μην κοιτάζω πίσω. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα και ήμουν πολύ θλιμμένος», δήλωσε ο Σουάρες αναφερόμενος στην ψυχολογία του μετά το δάγκωμα.

«Αποφάσισα ότι το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να αποδεχθώ την πραγματικότητα και να ζητήσω συγγνώμη. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τους ανθρώπους στην Ουρουγουάη για ό,τι συνέβη και τώρα κοιτάζω μπροστά. Ελπίζω ότι ο χρόνος θα περάσει γρήγορα, γιατί θέλω να παίξω και πάλι», συμπλήρωσε ο Ουρουγουανός.

Για τις συνθήκες που επικρατούν στη νέα του ζωή, ο διάσημος ποδοσφαιριστής κατέληξε: «Έχω βρεθεί πραγματικά σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια… όλοι ήταν πολύ φιλικοί και προφανώς ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα αν είστε με τους συμπαίκτες και τους νέους ανθρώπους.»...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: