3.8.14

Λένε ξανά «ποτέ την Κυριακή»...

magazia



Σε νέα κινητοποίηση προχώρησε σήμερα το Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ερμού.
  Σε ...
σχετική ανακοίνωσή του το συντονιστικό των εργαζομένων, αναφέρει μεταξύ άλλων: "Oύτε 52 ούτε και 7, καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοικτά. Ποτέ δουλειά την Κυριακή: Δεν δουλεύουμε – δεν ψωνίζουμε. To Συντονιστικό Δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια, μήνες τώρα δίνει μάχες, με συγκεκριμένα αποτελέσματα, στο κέντρο της Αθήνας και στις γειτονιές του νομού Αττικής.
Η συμμετοχή στους απεργιακούς αντικαταναλωτικούς αποκλεισμούς τις Κυριακές αποτελεί σημαντική μάχη κόντρα στη λεηλασία της ζωής μας, στον καθεστωτικό συνδικαλισμό, αλλά κυρίως αποτελεί συνέχιση του ταξικού αγώνα ενάντια στη λεηλασία των εργατικών δικαιωμάτων και τον κοινωνικό εκφασισμό. Είναι πράξη αντίστασης στην προσπάθεια των μηχανισμών εξαπάτησης να επιβάλουν σαν πανηγύρι την κανιβαλική καταναλωτική εξαθλίωση. Καλούμε όλους τους εργαζομένους να ακολουθήσουν τον δρόμο του αγώνα, τον οποίο επέλεξαν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοί τους, σπάζοντας, στην πράξη, την εργοδοτική τρομοκρατία. Συγκέντρωση: Κυριακή 3 Αυγούστου, 11.00πμ, Ερμού και Κορνάρου".

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: