10.8.14

«Ανυπομονώ για μία υπέροχη σεζόν»!...


BINTEO...
Λίγη ώρα μετά τις υπογραφές των συμβολαίων και την ανακοίνωσή του από τον Ολυμπιακό, ο Ιμπραΐμ Αφελάι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του «Olympiacos TV».
Ο...
Ολλανδός άσος τόνισε ότι θέλει να συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να πετύχουν οι Πειραιώτες τους στόχους τους, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της ομάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό! Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις, έχοντας υπογράψει με την ομάδα μας;

Νιώθω υπέροχα! Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει ένιωσα ενθουσιασμό και χαίρομαι που είμαι εδώ τώρα!

Πως εξέλαβες την υποδοχή του κόσμου στο αεροδρόμιο;

Όταν έφτασα και είδα ότι ο κόσμος ήταν τόσο χαρούμενος που με είδε, μου μετέδωσε πολύ έντονα ευχάριστα συναισθήματα! Ανυπομονώ να περάσουμε μαζί με τον κόσμο μία σπουδαία χρονιά!

Το UEFA Champions League αποτελεί πάντα ένα σπουδαίο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή;

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Δεν έχει σημασία για εμένα το αν παίζει ή όχι στο Champions League. Είναι μία ομάδα η οποία στοχεύει πάντα στο να παίρνει πρωταθλήματα! Ελπίζω να μπορέσουμε μαζί να κάνουμε ωραία πράγματα τη σεζόν που έρχεται!

Ανυπομονείς για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων;

Σίγουρα! Ανυπομονώ και να προπονηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου. Να τους γνωρίσω! Από εκεί και πέρα, θυμάμαι που είχα αγωνιστεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο παρελθόν και οι φίλαθλοι ήταν ιδιαίτερα φανατικοί! Πλέον θα είναι και με εμένα! Αυτό με κάνει και νιώθω πολύ όμορφα!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην συνέχεια έδωσε στοιχεία για την πρώτη μέρα του Αφελάι στην Ελλάδα, ενώ δημοσιοποίησε και video με τις πρώτες του στιγμές, αλλά και τις δηλώσεις του.
Το κείμενο:

"Από την υποδοχή στο αεροδρόμιο, μέχρι τα γραφεία και την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ιμπραΐμ Αφελάι πέρασε μία κοπιαστική, «ερυθρόλευκη» ημέρα. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι και αυτό που αντίκρισε, τον έκανε άμεσα να… χαμογελάσει!

Αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας μας υποδέχθηκαν τον 28χρονο άσο με συνθήματα και τραγούδια, αλλά και πολλές επευφημίες! Του ζήτησαν με τον δικό τους τρόπο να βοηθήσει την αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει σε ακόμη περισσότερους τίτλους και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες! Ο Αφελάι υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα, πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο, προκειμένου να αναχωρήσει για το θεραπευτήριο Metropolitan.

Εκεί είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον γιατρό του Ολυμπιακού, κ. Χρήστο Θέο και στη συνέχεια πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Μία διαδικασία, η οποία διήρκεσε αρκετές ώρες. Το πρόγραμμα, όμως, έμελλε να γίνει ακόμη πιο κοπιαστικό για τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετέβη στο Κέντρο Αποκατάστασης του κ. Σκορδή, όπου υποβλήθηκε σε πλήρη ισοκινητικό και εργομετρικό έλεγχο. Μία διαδικασία η οποία κράτησε περίπου μία ώρα.

Με την ολοκλήρωσή της, ο Αφελάι μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Εκεί τον περίμενε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Θρύλου, κ. Γιάννης Βρέντζος, καθώς και ο ατζέντης του, κ. Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Πλέον απέμεναν οι λεπτομέρειες, ώστε ο Ολλανδός εξτρέμ να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από την Μπαρτσελόνα!"

Δείτε το βίντεο, ΕΔΩ...
πηγη woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: