30.8.14

Ο Νικολόπουλος δεν παραληρεί, εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του...

Η επιστολή του στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου...

Ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος εκλέχθηκε βουλευτής Αχαϊας το 2012 με τη Νέα Δημοκρατία σημείωσε χθες στο Twitter ότι οδεύουμε προς την Ευρώπη των...πουσταριών, κάτι που συμπέρανε από...
τον γάμο του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου με τον σύντροφο του.

Διαβάζω από εδώ κι από εκεί για «παραλήρημα Νικολόπουλου» και ειλικρινά απορώ με όσους χρησιμοποιούν τέτοιου τύπου όρους για να περιγράψουν το συγκεκριμένο tweet. Ο κ. Νικολόπουλος δεν παραληρεί, ούτε δεν ξέρει τι λέει λόγω μιας άτυχης στιγμής.

Ο κ. Νικολόπουλος εκφράζει παρόμοιες απόψεις εδώ και χρόνια και οι πολίτες της Αχαΐας τον επιβραβεύουν, όπως ακριβώς τον επιβράβευαν όλα αυτά τα χρόνια και οι διάφοροι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας. Τα ίδια ακριβώς πίστευε και το 2012 όταν ο Αντώνης Σαμαράς του ανέθετε το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού Εργασίας, δεν κορόιδεψε ποτέ κανέναν. Αυτοί που μας κοροϊδεύουν είναι όσοι σήμερα πέφτουν από τα σύννεφα.

Δυστυχώς, πιο πολύ κι από γελοία κόμματα όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κι από συμμορίες όπως η Χρυσή Αυγή, οι Έλληνες πολίτες διαχρονικά είχαν μια τάση να διαλέγουν κι εντός των υπολοίπων κομμάτων τους χειρότερους. Το πλειοψηφικό ΠΑΣΟΚ, η μεγάλη Νέα Δημοκρατία αλλά και ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν στελεχώνονται μόνο από νούμερα και γραφικές τηλεπερσόνες, στα πέριξ τους υπάρχουν και πολλοί σοβαροί άνθρωποι οι οποίοι όμως δεν προτιμώνται από το εκλογικό σώμα.

Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά στη Δημοκρατία...

parapolitiki.com

Ζητά από τον Μπέτελ να έρθει για... δημόσιο διάλογο!

Ο Νικολόπουλος όμως δεν έμεινε στο twitter... Μετά τα «που...» και τους «κίναιδες» και έπειτα από το χθεσινό tweet του Ξαβιέ Μπέτελ, στο οποίο ανέφερε ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου και η σχέση του με τον Έλληνα πρωθυπουργό «είναι τέλειες» και χαρακτήριζε τον κ. Νικολόπουλο «έναν απομονωμένο πολιτικό», ο Έλληνας βουλευτής έστειλε στο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου επιστολή, με την οποία τον καλεί σε δημόσιο διάλογο!

Συγκεκριμένα, αφού θέτει σειρά ερωτημάτων στον κ. Μπέτελ, ο κ. Νικολόπουλος τον προσκαλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα, ενώ καταθέτει και ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών εξισώνει -επί της ουσίας- την ομοφυλοφιλία με φρικτά εγκλήματα όπως η παιδεραστία αφού, σχολιάζοντας και το tweet του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κούρκουλα «είναι ψεκασμένοι», διερωτάται αν είναι ψεκασμένος που δεν θέλει γάμους ομοφύλων, κτηνοβασία και παιδοφιλία...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: