4.8.14

Θα δεχθεί το “καμουφλαρισμένο” νομοσχέδιο υπέρ των ΜΜΕ, ο Β. Μεϊμαράκης...




Ο απόλυτος αιφνιδιασμός των ιδιοκτητών ΜΜΕ δεν πέρασε. Η τροπολογία “δώρο”  που κατατέθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 3 Αυγούστου, έγινε αντιληπτή και έφτασε στις πρώτες σελίδες των ΜΜΕ.
Το κύριο όμως ζήτημα είναι αν...
ο Πρόεδρος της Βουλής θα κάνει τα …στραβά μάτια και θα δεχθεί, την Πέμπτη να ψηφιστεί στη Βουλή το  νομοσχέδιο για τα (υπερχρεωμένα) ΜΜΕ,  το οποίο είναι “καμουφλαρισμένο” στη σύμβαση δωρέας στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιοι Αναργυροι. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης καλείται να προστατέψει το κύρος της θέσης του και του Κοινοβουλίου , αποφασίζοντας αν οι τροπολογίες για τα ΜΜΕ και τη ΝΕΡΙΤ, μπορούν να ενταχθούν σε ένα άσχετο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, και αν ταυτόχρονα θα γίνει δεκτό το γεγονός, πως δεν υπάρχει καμία κοστολόγηση των συνεπειών από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Είναι απόλυτη η έκθεση των συναρμόδιων υπουργών, Γιάννη Βρούτση, Μάκη Βορίδη και Δημήτρη Σταμάτη,  με πρώτο τον “τσάρο” της οικονομίας, Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος υπογράφει τροπολογία που δεν γνωρίζει κανείς αν επιφέρει ζημίες ή όχι στον προϋπολογισμό της χώρας!  Θα τους ακολουθήσει ο  Β.Μεϊμαράκης;

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: