10.8.14

Λαφαζάνης: Συνειδητή ληστρική επιδρομή ο ΕΝΦΙΑ...





Ο ΕΝΦΙΑ δεν διορθώνεται ούτε μερεμετίζεται αλλά μόνο αποσύρεται για να απαλλάξει από ένα ασήκωτο βάρος τα μικρομεσαία στρώματα και..
τις μικρομεσαίες ακίνητες ιδιοκτησίες τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Χωνί».

«Τα νοικοκυριά στη χώρα μας είχαν πάντα ένα όνειρο: να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι και να σπιτώσουν, αν είναι δυνατόν, και τα παιδιά τους. Το όνειρο αυτό έχει γίνει πια ένας μεγάλος εφιάλτης και ο δήμιος στη συγκεκριμένη περίπτωση λέγεται μνημονιακός καπιταλισμός, δηλαδή ο καπιταλισμός της εποχής μας. Το σπίτι και το μικρό ακίνητο του ελληνικού νοικοκυριού τελούν υπό δήμευση, από τη μια για χρέη προς τις τράπεζες και από την άλλη από το χαράτσι στα ακίνητα (ΕΝΦΙΑ) και το μνημονιακό φοροεπιδρομικό κράτος.

Ο ΕΝΦΙΑ(λτης) έφτασε στο τρομακτικό ύψος περίπου των 4 δισ. ευρώ, προκαλώντας σοκ στην ελληνική κοινωνία. Το χαράτσι στα ακίνητα δεν έχει απλώς λάθη. Είναι το ίδιο λάθος. Ή καλύτερα συνιστά συνειδητή ληστρική επιδρομή.

"Δεν διορθώνεται ούτε μερεμετίζεται αλλά μόνο αποσύρεται για να απαλλάξει από ένα ασήκωτο βάρος τα μικρομεσαία στρώματα και τις μικρομεσαίες ακίνητες ιδιοκτησίες"...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: