10.8.14

Το καπελάκι τους...

και στην παραλία...

Μετά τις σαφείς εντολές για ολιγοήμερες διακοπές, οι υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρα μαζεύουν πράγματα, ετοιμάζουν βαλίτσες και…
αναχωρούν για τις παραλίες.

Ετσι, ο Γκίκας Χαρδούβελης θα πάρει μία ανάσα μόνο στον τόπο καταγωγής του, τη νότια Κυνουρία, καθώς όπως προετοίμασε τους συναδέλφους του φέτος αντί για διακοπές πρέπει να κλείσουν τα προαπαιτούμενα.

Ανάλογο πλάνο θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος- σύμφωνα με την «Καθημερινή»- θα πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Αρκαδία αλλά και για λίγες ημέρες σε νησί του Αιγαίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί, παραδοσιακά, στην Κρήτη όπου και φέτος θα συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια και στη συνέχεια θα συνοδεύσει την κόρη του στις ΗΠΑ για την εγγραφή της σε αμερικανικό πανεπιστήμιο. Στην Κρήτη θα μείνει ως τις 17 Αυγούστου και η Ολγα Κεφαλογιάννη, που πρόσφατα βρέθηκε και στη Σαντορίνη.

Στον τόπο καταγωγής του, την Κέρκυρα, θα βρεθεί τον Δεκαπενταύγουστο ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, με την οικογένειά του, ενώ τη Νάξο και την Αμοργό θα επισκεφθεί ο Γιάννης Βρούτσης. Τέλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, όπως είπε σε δημοσιογράφους μετά από το υπουργικό συμβούλιο θα παραμείνει εντός των τειχών...

Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: