13.8.14

ΣΟΚ:H επιχείρηση θαλασσίων σπορ στη Μύκονο λειτουργεί κανονικά...

Προσβάλλουν τη μνήμη του 10χρονου -Ανήμερα της κηδείας η επιχείρηση θαλασσίων σπορ στη Μύκονο λειτουργεί κανονικά...ανήμερα της κηδείας του 10χρονου...


Ασυγκίνητοι φαίνεται πως έμειναν οι υπεύθυνοι λειτουργίας της επιχείρησης θαλασσίων σπορ στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο από το θάνατο του 10χρονου αγοριού, ο οποίος...
προήλθε από λάθος του χειριστή ταχύπλου της επιχείρησης, αφού την ημέρα της κηδείας του μικρού λειτουργούν κανονικά και προσφέρουν υπηρεσίες θαλασσίων παιχνιδιών.

Μπορεί να μην τους έχουν επιβληθεί κυρώσεις στον 64χρονο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και τον 22χρονο χειριστή του σκάφους, αφού η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη και ο εισαγγελέας Σύρου τους άφησε ελεύθερους με προφορική εντολή, ωστόσο δεν σέβονται τη μνήμη του παιδιού.

Η κηδεία του 10χρονου θα γίνει σήμερα στις 18:00 στο νεκροταφείο της Νέας Φιλαδέλφειας στον κόκκινο Μύλο. Οι τραγικοί γονείς, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 10χρονο που έχασε τη ζωή του από τραγικά λάθη άλλων κατά τη διάρκεια θαλάσσιου παιχνιδιού.
 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: