6.9.14

Σοκ στη Ρόδο: Σκότωσε τη μητέρα του με 14 μαχαιριές...


Εξιχνιάστηκε τα ξημερώματα η στυγερή δολοφονία της 61χρονης που βρέθηκε νεκρή, το βράδυ της 20ής Ιουνίου 2012, στο σπίτι της, στο Γεννάδι της Ρόδου.


Η υπόθεση είχε...
«παγώσει» διότι ο έλεγχος του γενετικού υλικού σε στοιχεία που είχε συλλέξει η σήμανση από τον τόπο του εγκλήματος και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν είχαν οδηγήσει σε σαφή συμπεράσματα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατική» δράστης του φόνου φέρεται να είναι ο εξαρτημένος από ναρκωτικά γιος της 61χρονης, που γεννήθηκε την 19/04/1988, ενώ ως απλή συνεργός κατηγορείται η αλλοδαπή σύντροφος του.

Ο γιος μετά από εξαντλητική ανάκριση φέρεται να ομολόγησε ότι είχε επισκεφτεί με την σύντροφο του το σπίτι της μητέρας του και της είχε δηλώσει την αγάπη του για εκείνη.

Η μητέρα του φέρεται να μίλησε απαξιωτικά για τη σύντροφο του, μη αποδεχόμενη τον δεσμό και κυρίως το γεγονός ότι είχε δύο παιδιά. Ο γιος εκνευρίστηκε και επιτέθηκε στη μητέρα του λεκτικώς λέγοντας της ότι και η ίδια ήταν μητέρα παιδιού εκτός γάμου.

Η λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους, όπως είπε, τον θόλωσε έπιασε ένα μαχαίρι και την δολοφόνησε.

Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον Εισαγγελέως και Ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται ότι σύµφωνα µε τον ιατροδικαστή, το θύµα δολοφονήθηκε µε νύσσον και τέµνον όργανο, πιθανότατα µαχαίρι, δεχόµενο 14 πλήγµατα – µαχαιριές, αιφνιδιαζόµενο και χωρίς να αντιδράσει και κατ’ εκτίµησή του, ο χρόνος θανάτου ήταν οι ώρες 12:00 µε 14:00 της 20ής Ιουνίου 2012.

Η εκτίµηση του ιατροδικαστή επιβεβαιώθηκε µε έκθεση Ιατροδικαστικής Έκθεσης Νεκροψίας – Νεκροτοµής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: