20.9.14

Σύνταγμα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 27 Σεπτέμβρη...

 

«Να διαδηλώσουμε την αντίθεση μας σε αυτά που μας συμβαίνουν και αποφασίζονται από άλλους για εμάς και το μέλλον μας».
Για τη συγκέντρωση κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ...
Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: "Μετά από πρόσκληση που λάβαμε για να πάρουμε μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει οργανωθεί από τους «Αγανακτισμένους Μοτοσικλετιστές Ελλάδος» στο Σύνταγμα το Σάββατο 27/09 στις 18:00, με χαρά την αποδεχτήκαμε. Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού θα βρεθεί για άλλη μια φόρα ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς στο Σύνταγμα, εκεί που γεννήθηκε η ιδέα για να φτιαχτεί το ιατρείο το καλοκαίρι του ΄11.
Καλούμε τους πολίτες να παραστούν και να πάρουν μέρος στην διαμαρτυρία ώστε η φωνή μας να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά από αυτούς που καταδυναστεύουν τις ζωές μας και μας θέλουν αμέτοχους και με σκυμμένα τα κεφάλια. Έχουμε ενημερωθεί ότι θα υπάρξει ζωντανή μουσική αλλά και κάποιες ολιγόλεπτες ομιλίες από εκπροσώπους των συλλογικοτήτων που θα πάρουν μέρος".
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση των «Αγανακτισμένων Μοτοσικλετιστών»
"Έχουμε ανταποκριθεί σε πάμπολλα καλέσματα αυτά τα 3 χρόνια, έχουμε επισκεφτεί πάμπολλα ιδρύματα και συλλογικότητες. Έχουμε βρεθεί στο δρόμο με όλους εσάς ξεχωριστά σε πάμπολλες διαδηλώσεις, σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και σε συναντήσεις. Έχουμε βοηθήσει ο ένας τον άλλον στα πλαίσια της αλληλεγγύης χωρίς να περιμένουμε κανένα αντάλλαγμα. Καλούμε λοιπόν όλους εσάς που έχουμε κατά καιρούς βρεθεί ξεχωριστά να βρεθούμε όλοι μαζί αυτή τη φορά.
Να βρεθούμε και να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε αντί να προσπαθεί ο καθένας μόνος του. Να διαδηλώσουμε την αντίθεση μας σε αυτά που μας συμβαίνουν και αποφασίζονται από άλλους για εμάς και το μέλλον μας.
Και να μας δουν ξανά όλους μαζί ενωμένους και όχι τον καθένα μόνο του όπως μας θέλουν και τους βολεύει. Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα ας είμαστε όλοι εκεί στην πλατεία Συντάγματος, μαζί για άλλη μια φορά".
 
Συμμετέχουν:
Καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών
Σχολικοί φύλακες
ΠΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ
Σωματείο του Μετρό ( ΣΕΛΜΑ)
Κοινωνικη Κουζινα Ο Αλλος Ανθρωπος
ERT OPEN
ΟΛΜΕ
Συντονιστικό Εκπαιδευτικών Σε Διαθεσιμότητα
Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: