20.9.14

Ξεπλένοντας τον Aρη...


"Μια εντυπωσιακή σανίδα σωτηρίας σε έναν αποτυχημένο πολιτικό"...
Τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» και δημοτικό σύμβουλο, όρισε ως Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων, ο δήμαρχος Γ. Καμίνης.

Όταν...
διάβασα την παραπάνω είδηση στη Ναυτεμπορική, μονολόγησα ότι «πια τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη χώρα». Στη συνέχεια, έθεσα στον εαυτό μου τη -μάλλον ρητορική- ερώτηση του αν ο Γιώργος Καμίνης τρελάθηκε.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος υπήρξε ένας από τους πολλούς σπάταλους και αναποτελεσματικούς υπουργούς της καταστροφικής εποχής Καραμανλή κι όχι τυχαία κρίθηκε ακατάλληλος από τους δημότες της Αθήνας για το αξίωμα του δημάρχου της πόλης, λαμβάνοντας το ιστορικά χαμηλότερο ποσοστό συντηρητικού υποψηφίου.

Υπήρξε ο επικεφαλής της πλέον ξενοφοβικής προεκλογικής καμπάνιας Έλληνα συστημικού πολιτικού παρουσιάζοντας τους μουσουλμάνους που διαμένουν στην Αθήνα περίπου ως δαίμονες, κλείνοντας πολλάκις το μάτι στη Χρυσή Αυγή.

Ο Γιώργος Καμίνης προσέφερε μια εντυπωσιακή σανίδα σωτηρίας σε έναν αποτυχημένο πολιτικό ο οποίος προφανώς όπου σταθεί κι όπου βρεθεί θα λέει «να, είμαι τόσο άξιος που με προτιμούν και οι αντίπαλοι μου». Πρόκειται για μια κίνηση που στα δικά μου μάτια μοιάζει φοβερά απροσδόκητη και ταυτόχρονα δίνει στον καθένα το δικαίωμα να κάνει λόγο για «συναλλαγή» και «εξάρτηση» του σημερινού δημάρχου από πολλούς και διάφορους παράγοντες.

Το τελευταίο πράγμα που περίμενα από τον Γιώργο Καμίνη ήταν να το προτείνει να επιστρέψουν από το παράθυρο εκείνοι που οι πολίτες έδιωξαν από την πόρτα, εκείνοι που συμμετείχαν στη διάλυση της σύγχρονης Ελλάδας και των οποίων τα εγκληματικά λάθη σοβαροί άνθρωποι όπως ο νυν δήμαρχος της Αθήνας επιχειρούν ακόμα να διορθώσουν.
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: