6.9.14

Σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό η Θεσσαλονίκη…

Μέχρι και ελικόπτερο επιστράτευσαν (Φωτό)…

Το...άγρυπνο "μάτι" του ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ έκανε και πάλι την εμφάνισή του στον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Λίγη ώρα πριν...
ξεκινήσουν οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ, το ελικόπτερο άρχισε να κάνει πτήσεις και να "επιθεωρεί" από ψηλά το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης είναι ακόμη ανοιχτοί. Οι τουλάχιστον 4000 αστυνομικοί έχουν πάρει, βέβαια, τις θέσεις τους σε καίρια σημεία ενόψει των συγκεντρώσεων που αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγη ώρα.

Ηδη, στην οδό Αγγελάκη, μπροστά από το ραδιόφωνο της ΕΤ3 άρχισαν να συγκεντρώνονται δημοσιογράφοι οι οποίοι, στη συνέχεια, θα ενωθούν με τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 στο άγαλμα του Βενζιέλου.

Την ίδια ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην οποία θα παραστεί και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην Πλατεία Αριστοτέλους. Σωματεία και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα, ενώ οι επιτροπές αγώνα κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίας Σοφίας...


 thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: