13.9.14

Σκουρλέτης: "Προκλητικές οι δηλώσεις της κ. Βούλτεψη" ...

 
ΗΧΗΤΙΚΟ...
Για την παρέμβαση της κυβέρνησης στη ΝΕΡΙΤ σχετικά με τη μετάδοση της ομιλίας του Α. Τσίπρα, τις δηλώσεις Βούλτεψη και τα βασικά...
σημεία-δεσμεύσεις που θα παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, μίλησε στο "Κόκκινο 93,4" ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. "Ταιριάζει στη λογική της παρούσας κυβέρνησης" η παρέμβαση της κυβέρνησης στη ΝΕΡΙΤ τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου, καθώς δεν αποτελεί την πρώτη "προσπάθεια ελέγχου της ενημέρωσης" από την πλευρά της, αναφερόμενος και στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Προκλητική χαρακτήρισε την δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, μετά την αποκάλυψη της προσπάθειας λογοκρισίας από πλευράς της κυβέρνησης, η οποία δήλωσε χλευαστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: "Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο Σωτήρας του κόσμου. Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με 6καμερο;"

"Το καλύτερο προπαγανδιστικό event " χαρακτήρισε την κίνηση αυτή της κυβέρνησης, καθώς τα μάτια όλου του κόσμου πλέον είναι στραμμένα στη συνέντευξη τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ.

Επισήμανε, επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη επεξεργαστεί σε νόμο-πλαίσιο τις βασικές κατευθύνσεις για το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, ενώ μίλησε και για τα βασικά σημεία του προγράμματος του κόμματος, που θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ.


Ακουστε το ηχητικο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: