15.9.14

Π. Σκουρλέτης: «Η ελληνική μαφία δεν διστάζει ...


...να απειλεί την επικεφαλής του ΔΝΤ και η ελληνική κυβέρνηση σιωπά»...
Ο εκπρόσωπος Tύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλά στο "Κόκκινο" για τις αντιδράσεις της συγκυβέρνησης στις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, τη σιωπή για τις καταγγελίες της Κ. Λαγκάρντ και τη στάση του...
ΚΚΕ.
«Η συγκυβέρνηση βιώνει την απομόνωσή της και αισθάνεται τη μέγγενη της λαϊκής οργής» δήλωσε στο Κόκκινο ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της κυβέρνησης στις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Έκανε λόγο για αντιφατική κριτική που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «η κυβέρνηση καταγγέλλει για παροχολογία τον ΣΥΡΙΖΑ που εξήγγειλε πρόγραμμα 300.00 θέσεων εργασίας ενώ η ίδια δεν έχει απαντήσει για τη χρηματοδότηση των 700.000 θέσεων εργασίας που έχει προαναγγείλει».

«Η ελληνική μαφία δεν διστάζει να απειλεί την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και η ελληνική κυβέρνηση σιωπά», σχολίασε για τις απειλές κατά της ζωής της Κ. Λαγκάρντ απο έλληνες πλούσιους φορολογούμενους.

Σχολιάζοντας τη κριτική που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ απο το ΚΚΕ έκανε λόγο για παρωχημένη στρατηγική. «Το ΚΚΕ μονότονα αρνείται να αντιληφθεί τι γίνεται στην Ελλάδα, ποιοί είναι οι πραγματικοί συσχετισμοί και οι λαϊκές ανάγκες» δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης.



stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: