7.9.14

Προβλήματα από τη δυνατή βροχή στη Λάρισα...


Σοβαρότατα προβλήματα κυρίως στο οδικό δίκτυο προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση που έπεσε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου για περίπου μιάμιση ώρα.

Αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης πλημμύρισαν με το νερό να φθάνει σε...
ύψος ακόμη και τους είκοσι πόντους. Φωτεινοί σηματοδότες έπαψαν να λειτουργούν, εντείνοντας το πρόβλημα για τους οδηγούς.

Στην υπόγεια της Φαρσάλων τα φρεάτια βούλωσαν με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το οδόστρωμα ακριβώς κάτω από τη γέφυρα για ακόμη μία φορά.

Στη Νίκαια ο κεντρικός δρόμος που διέρχεται τον οικισμό επίσης πλημμύρισε αφού ξενόφερτες ύλες βούλωσαν το αποστραγγιστικό δίκτυο.

Σοβαρότατα προβλήματα σημειώθηκαν και στον οδικό άξονα Λάρισας – Φαρσάλων, από το ύψος των Νέων Καρυών μέχρι και τη Χαρά, αφού χώμα και πέτρες γέμισαν το οδόστρωμα και το μετέτρεψαν σε παγίδα για τους διερχόμενους οδηγούς.

Πέτρες και λάσπη από τα παρακείμενα χωράφια είχαν μετατρέψει το δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων σε παγίδα για τους διερχόμενους

Επί ποδός βρέθηκαν τόσο συνεργεία της ΔΕΥΑΛ, όσο και η Πυροσβεστική υπηρεσία η οποία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων, κυρίως από υπόγεια και ημιυπόγεια.


  onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: