9.9.14

Αντιφασιστικές διαδηλώσεις στη μνήμη Φύσσα...

fussasΤο πρόγραμμα του διημέρου μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καθώς και η ιδρυτική διακήρυξη και οι δράσεις της Πρωτοβουλίας «Δεν Ξεχνάμε» παρουσιάστηκαν...
χθες (Τρίτη) το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ από τους στενούς φίλους του νεαρού τραγουδιστή που πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του στο Κερατσίνι.

Η συνέντευξη Tύπου ξεκίνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας Φύσσα, Ανδρέα Τζέλη, που αναφέρθηκε στις επιχειρούμενες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας τόνισε ότι οι όποιες αλλαγές θα τίναζαν στον αέρα τη διερεύνηση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, απαλλάσσοντας από τις κατηγορίες τα ηγετικά στελέχη της.

grafima-fussasΟ Γιάννης Νηφάκος μίλησε για την πρωτοβουλία κοινωνικών δράσεων «Δεν Ξεχνάμε» την οποία έχουν συστήσει η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα, με σκοπό τη νομική διαφύλαξη και διάδοση των πνευματικών έργων του Παύλου, τη δημιουργία αφιλοκερδούς οργανισμού με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και την προάσπιση της οικουμενικής διακήρυξης για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο Τάσος Δημητριάδης κάλεσε στις 18 Σεπτεμβρίου «όλους τους ελεύθερους ανθρώπους κάθε ηλικίας να συμμετέχουν μαζί μας στο σημείο της δολοφονίας», όπου θα γίνουν στις 2 μ.μ. αποκαλυπτήρια του μνημείου, στις 4 μ.μ. θα ακολουθήσει αντιρατσιστική-αντιφασιστική θεατρική παράσταση δρόμου και στις 6 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η πορεία που θα καταλήξει στην πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στον Κορυδαλλό, της οποίας επικεφαλής θα είναι τα μέλη του «Δεν Ξεχνάμε».

Την επόμενη μέρα, στις 19 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ., το «Δεν Ξεχνάμε» καλεί στο Σύνταγμα σε κεντρική συναυλία-διαδήλωση για τον Παύλο Φύσσα...
efsyn.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: