21.9.14

Σωσίβιο στον ΣΥΡΙΖΑ...




Γιάννης Παπαγιάννης

Η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ εχει ξεφύγει εντελώς. Αρκεί να σας πούμε οτι στο εσωτερικό του εχει αρχίσει να διαμορφώνεται μια...
τάση υπερβολής για συνεργασία με τον... ΣΥΡΙΖΑ από στελέχη που θέλουν να επιβιώσουν, καθώς βλέπουν οτι κινδυνεύουν να μην μπουν στην επόμενη βουλή. Ισως γι' αυτό ηταν σε έξαλλη κατάσταση ο Ευ. Βενιζέλος. Μάθαμε οτι τηλεφώνησε σαν μαινόμενος ταύρος στους συνεργάτες του ζητώντας να βάλουν φρένο στην διαρροή στοιχείων μίνι έρευνας για την Δημοκρατική Παραταξη που δεν είχε αποτελεσματα για τον μελλοντικό ηγέτη της.
Είχε ομως ενα άλλο ενδιαφέρον εύρημα, το οποίο έδεχνε πως οι περίπου 950 κεντροαριστεροι που συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο επιθυμούν την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η επανεμφάνιση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας έχει προκαλέσει συνολικότερη αναστάτωση στην Χαριλάου Τριπούκη. Λίγα λεπτά μετά την αποστολή των αποτελεσμάτων ακολούθησαν εκρηκτικά τηλεφωνήματα με το ΠΑΣΟΚ να ζητεί τα ρέστα από τους εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας. "Δεν μπορείτε να μιλάτε εξ ονόματος της δημοκρατικής παράταξης και να μπερδεύετε τον κόσμο" έλεγαν στους περίφημους "58", που, ως γνωστόν, δεν συμμετείχαν ούτε στο ευρωψηφοδέλτιο της "Ελιάς" - εξελίξεις οι οποίες αποκλείεται να μην έχουν επιπτώσεις και στην κυβέρνηση Σαμαρά. Κι όχι μόνο θα έχουν, αλλά είναι πολύ πιθανό τα διαλυτικά φαινόμενα στο κόμμα του Ευ. Βενιζέλου να οδηγήσουν την χωρα σε πρόωρες εκλογές.

Από τη στήλη "Danger-Διαπλοκές" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: