21.9.14

Απορρίπτει συνεργασία με ΔΗΜΑΡ και Κεντροαριστερά, ο Μηλιός...

Αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ και την ευρύτερη Κεντροαριστερά εμφανίστηκε ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.

Σε...
συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News ο κ. Μηλιός διερωτάται τι σχέση μπορεί να έχουν οι πολιτικές που ακολούθησαν, στηρίζοντας προηγούμενες κυβερνήσεις, με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ωστόσο ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει ότι δεν ισχύει το ίδιο για στελέχη του χώρου τα οποία καθιστώντας σαφείς της θέσεις τους, αποστασιοποιήθηκαν από τις πολιτικές των μνημονίων που ακολούθησε ο κυβερνητικός συνασπισμός.

Αναφερόμενος στους Ανεξάρτητους Έλληνες και το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, ο κ. Μηλιός αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «κόκκινη γραμμή για τις συμμαχίες είναι το πρόγραμμά μας».

Γύρω από το περιβόητο bank run που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση ως σκιάχτρο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει τα μέσα και την κοινωνική στήριξη να αποφύγει κάθε απόπειρα bank run ή άλλης μορφής «σαμποτάζ» που θα επιχειρήσει το παρόν σύστημα εξουσίας.

Κλείνοντας ο κ. Μηλιός απηύθυνε έκκληση στους νέους και τους επαγγελματίες να ασχοληθούν με τα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας, να διαβάσουν το πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να ασκήσουν κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ...

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: