16.9.14

«Έχει εμπειρία και άμυνα ο Ολυμπιακός»...

«Έχει εμπειρία και άμυνα ο Ολυμπιακός» 

Σιμεόνε: Όμορφο να παίζεις σε δυνατές έδρες...

Για τα δυνατά στοιχεία του Ολυμπιακού, τις αλλαγές της Ατλέτικο Μαδρίτης και αν αυτές έχουν επηρεάσει τους πρωταθλητές Ισπανίας μίλησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην...
Nova. Ο Αργεντινός τεχνικός, έκανε λόγο για ομάδα με εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ και καλή αμυντική λειτουργία, αναφερόμενος στους «ερυθρόλευκους» και τόνισε ότι η δική του έχει σκληρό πυρήνα. Επιπλέον, περιμένει πως δεν θα επηρεαστούν από το Καραϊσκάκη οι ποδοσφαιριστές του.

«Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι η εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, η αμυντική λειτουργία η οποία είναι πολύ καλή και γνωρίζει το ισπανικό ποδόσφαιρο λόγω Ρομπέρτο, Αμπιντάλ και Μποτία καθώς και η επίθεση που με την ώθηση του κόσμου γίνεται ακόμη δυνατότερη», δήλωσε αρχικά ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Του ζητήθηκε να πει να έχουν επηρεάσει την Ατλέτικο οι αλλαγές στο ρόστερ και απάντησε: «Όχι. Σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι ο σκληρός πυρήνας της ομάδας, η φιλοσοφία η οποία παραμένει ίδια και προσπαθούμε να παντρέψουμε το καινούργιο με το ήδη υπάρχον ώστε να συνεχίσουμε να χτίζουμε αυτή την ομάδα που έχουμε».

Για το αν τον προβληματίζει το «Γ. Καραϊσκάκης»: «Νομίζω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή κάθε φορά που πηγαίνουμε στην Τουρκία, στην Ελλάδα, στην Ιταλία, παρόλο που για τον προπονητή είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο, για τους παίκτες είναι κάτι το οποίο αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο. Το να παίζουν σε τέτοιες καυτές έδρες και με τέτοιους οπαδούς. Νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο πράγμα στο ποδόσφαιρο».

  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: