7.9.14

Αγανάκτηση βουλευτών...

Γιάννης Παπαγιάννης 

Γιάννης Παπαγιαννης

Απομονωμένοι από την εκλογική τους βάση αισθάνονται σχεδόν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ, που έχουν αρχίσει να προβληματίζονται σοβαρά για το εάν θα...
επανεκλεγούν.
Επίσης, πολλοί από αυτούς παρασκηνιακά αμφισβητούν συνολικά την πολιτική που ασκείται και θεωρούν οτι οι επιδόσεις της κυβέρνησης είναι εξαιρετικά χαμηλές. Στοχοποιούν τα συνεχομενα πολιτικά και οικονομικά λάθη, τις παραλήψεις και τις αστοχίες κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, σε συνδυασμό με την έλλειψη αποτελεσματικού επικοινωνιακού και πολιτικού σχεδιασμού .
Ακόμα, κατηγορούν κυβέρνηση και Μαξίμου για ατυχή επικοινωνιακή και πολιτική διαχείριση των κρίσιμων οικονομικών θεμάτων, που ξεκίνησε στα μέσα του καλοκαιριού, περί του τέλους του μνημονίου και της φυγής της τρόικας από την Αθήνα, χρεώνοντας τους οτι εχτισαν ενα επικοινωνιακό οικοδόμημα το οποίο κατέρρευσε με τους πρώτους φθινοπωρινούς αέρηδες.
Παράλληλα, η γκρίνια έχει να κάνει και με την λάμψη των υπουργών που χάνεται, αλλά και με τους υφυπουργούς, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων βρίσκεται, σε φάση... ανυπαρξίας.
Αυτό το κλίμα το γνωρίζουν στο Μέγαρο Μαξίμου και φαίνεται οτι θα παραμένει βαρύ όσο δεν επιλύονται τα βασικά προβλήματα της κοινωνίας και της οικονομίας.

Από τη στήλη "Danger-Διαπλοκές" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: