19.9.14

Χαμένος ο Σαμαράς μεταξύ Μεσοχώρας και Αζερμπαϊτζάν...


Διαρκώς επιδεινούμενη βαίνει η εικόνα για την κυβέρνηση, που διαπιστώνει ότι έχει χαθεί η πρωτοβουλία των πολιτικών κινήσεων και υπάρχει κίνδυνος πλέον να χαθεί και η...
επικοινωνιακή ατζέντα.
Μετά την επίσκεψη στη Βουλή για να κλείσει την εκλογολογία και να απαντήσει στις εξαγγελίες του Αλ. Τσίπρα, ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να προβεί σε νέα πολιτική σφήνα, χθες (Πέμπτη), συγκαλώντας σύσκεψη για «την απεμπλοκή του υδροηλεκτρικού έργου Μεσοχώρας».


samaras-maniatis-voultepsi-tagaras
Σαν σκηνή εκστρατείας όπου ο στρατηγός πληροφορείται της θέσης του εχθρού η πόζα που πήρε ο Σαμαράς με τους συνεργάτες του στη φωτογραφία της σύσκεψης για τον σταθμό στη Μεσοχώρα, αλλά η επικοινωνιακή καθίζηση της κυβέρνησης δεν σταματά.


Στη σύσκεψη κλήθηκαν ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, ο υφυπουργός Νίκος Ταγαράς και η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.
Στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στη σημασία του έργου για τη ΔΕΗ και την ενεργειακή επάρκεια της χώρας, δήλωση η οποία μαγνητοσκοπήθηκε τηλεοπτικά.
Ο πρωθυπουργός θέλησε να στείλει και πάλι μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της οικονομίας υπογραμμίζοντας ότι το έργο «είναι η πρώτη από μία σειρά παρεμβάσεων που ξεκινούν σε ολόκληρη τη χώρα».

Στο Μπακού σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς
Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν θα βρίσκεται από σήμερα (Παρασκευή) ο πρωθυπουργός προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η κυβέρνηση της χώρας για το κοίτασμα Σαχ Ντενίζ. Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της χώρας, Ιλχάμ Αλίγεφ.
Αύριο (Σάββατο) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επέτειο των 20 χρόνων από τη υπογραφή της συμφωνίας, με τις μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες και την έναρξη της εκμετάλλευσης του κοιτάσματος, καθώς επίσης και τελετή για τον Νότιο Ενεργειακό Διάδρομο.
Στο Μπακού θα βρεθούν και πρωθυπουργοί των Τουρκίας, Βουλγαρίας, Αλβανίας, Γεωργίας και Μαυροβούνιου, αλλά και αρμόδιοι υπουργοί από τη Βρετανία, την Κροατία και την Ιταλία.
Στο Μπακού τον πρωθυπουργό θα συνοδεύει ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης και η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: