19.9.14

Χυδαίες ύβρεις από τον χρυσαυγίτη Κουκούτση

Χυδαίες ύβρεις από τον υπόδικο ... μέσα στη Βουλή...
Τη μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα επέλεξε η Χρυσή Αυγή για να δώσει ακόμη ένα ρεσιτάλ αθλιότητας στη Βουλή, εκτοξεύοντας ύβρεις κατά πάντων και αναμασώντας, χωρίς ίχνος συστολής, τα...
περί «δίωξης από το κατεστημένο»...

Πρωταγωνιστής στη χθεσινή «παράσταση», ο βουλευτής Δ. Κουκούτσης, ο οποίος επιτέθηκε με χυδαίους χαρακτηρισμούς στο «Εθνος».

Αμετανόητος, ο υπόδικος χρυσαυγίτης βουλευτής, ο οποίος βρίσκεται σε καθεστώς κατ' οίκον περιορισμού, ανέβηκε στο βήμα της Βουλής κρατώντας το χθεσινό δημοσίευμα του «Εθνους» για την επέτειο της δολοφονίας Φύσσα και επιδόθηκε, στους γνωστούς παραληρηματικούς τόνους, σε μια ακόμη επίθεση κατά πάντων...

Αθλιότητες και «συμψηφισμοί»
«Φυλλάδα που δικάζει» αποκάλεσε το «Εθνος» ο υπόδικος βουλευτής και, στη συνέχεια, εκτόξευσε βολές προς όλους και προς όλα. Και συνέχισε το παραλήρημά του παρουσιάζοντας το κόμμα και τα μέλη του, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως... διωκόμενους από το κατεστημένο.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής κατέφυγε στον «συμψηφισμό» της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα με τη δολοφονία των δύο στελεχών της ΧΑ, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα στις Αρχές και στα «συστημικά» μέσα ενημέρωσης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: