4.9.14

Καταστράφηκα...





 To sms του Ολάντ...
Με τη φράση «Je suis catastrophé» («καταστράφηκα»), φέρεται να αντέδρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ διαβάζοντας τα πρώτα...
αποσπάσματα από το βιβλίο της πρώην συντρόφου του, Βαλερί Τριερβελέρ, το οποίο κυκλοφορεί την Πέμπτη και καταπιάνεται με τη κοινή τους ζωή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, μόλις ο Πρόεδρος της Γαλλίας διάβασε την προδημοσίευση αποσπασμάτων του βιβλίου στο περιοδικό Paris Match έστειλε σε κοινή τους φίλη ένα sms, στο οποίο έγραψε μόνο «καταστράφηκα».
Το βιβλίο της Τριερβελέρ έχει τίτλο «Merci pour ce moment» («Ευχαριστώ για τη στιγμή») και σε αυτό η πρώην σύντροφος του Ολάντ αναφέρεται τόσο στη σχέση τους όσο και σε πολιτικά ζητήματα γράφοντας μάλιστα μεταξύ άλλων ότι ο γάλλος πρόεδρος δεν συμπαθεί τους φτωχούς τους οποίους αποκαλεί «φαφούτηδες».
Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, παλαιότερη σύντροφος του Ολάντ, είπε ότι κάτι τέτοιο είναι απολύτως ψευδές και ότι ο Ολάντ, που δημοσίως τουλάχιστον λέει ότι δεν συμπαθεί τους πλούσιους, παραμένει «ένας αληθινός ηγέτης της Αριστεράς» που έχει αποδείξει ότι θέλει να βοηθήσει τους οικονομικά αδύνατους.
Στο ίδιο βιβλίο, η πρώτη έκδοση του οποίου μετρά 200.000 αντίτυπα και ήδη είναι πρώτο σε πωλήσεις στο Amazon France «εκθρονίζοντας» τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι», η 49χρονη σήμερα Τριερβελέρ περιγράφει και πώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε για τον δεσμό του Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: