18.9.14

O Μιχαλολιάκος τα ήξερε όλα για τη δολοφονία Φύσσα...


Ρεπορτάζ της εφημερίδας "Έθνος" αποκαλύπτει ΄ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος γνώριζε από την πρώτη στιγμή πως οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα ήταν χρυσαυγίτες, όπως προκύπτει από τις τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον...
Γιάννη Λαγό.
Το περιεχόμενο των κλήσεων που αποκαλύπτεται "καίει" την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, τους βουλευτές της και τα μέλη του τάγματος εφόδου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την ώρα που ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας αναγνωρίζεται από μέλος της Χρυσής Αυγής στην καφετέρια όπου παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα, πήραν φωτιά τα τηλέφωνα μεταξύ μελών της Χ.Α., ακολουθώντας την ιεραρχία. Σιγή ασυρμάτου επικρατεί την ώρα της δολοφονίας και λίγο αργότερα, ενημερώνεται σχετικά από τον Γ. Λαγό ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος δύο λεπτά πριν είχε στείλει μήνυμα στον βουλευτή Πειραιά και προφυλακισμένο σήμερα Λαγό. Η συνομιλία τους διαρκεί 45 δευτερόλεπτα, αρκετά για να ακούσει ο αρχηγός της Χ.Α. τι είχε συμβεί στο Κερατσίνι.
Ολόκληρη η σειρά των κλήσεων είναι αποκαλυπτική για όσα συνέβησαν τη νύχτα της 18ης Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι, αποδεικνύοντας ότι περισσότερα από 25 άτομα "κινητοποιήθηκαν" πριν και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

πηγη avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: