2.9.14

Έφτασε στο Παρίσι η ελληνική αποστολή

Έφτασε στο Παρίσι η ελληνική αποστολήΗ ελληνική αποστολή που πρόκειται να διεξάγει τις συζητήσεις με την τρόικα έφθασε τις πρώτες απογευματινές ώρες στο Παρίσι.

Οι συναντήσεις θα...
γίνουν στα γραφεία της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΟΟΣΑ, που δεν βρίσκονται εντός του κτιρίου του Οργανισμού, αλλά στη λεγόμενη «Βίλα Σαϊντ», στο 16° διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν στις έξι το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) με θέματα που αφορούν στο υπουργείο Οικονομικών.

Τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, συνοδεύουν ο αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης και ο γενικός γραμματέας Τάσος Αναστασάτος.

Στη γαλλική πρωτεύουσα έφθασαν επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας με δύο συμβούλους του, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και η γενική γραμματέας Αννα Στρατινάκη. Οι υπουργοί Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου και Δημόσιας Διοίκησης Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένονται στο Παρίσι, αργότερα μέσα στην ημέρα.

Από το γραφείο του πρωθυπουργού συμμετέχουν οι σύμβουλοι Χρύσανθος Λαζαρίδης και Σταύρος Παπασταύρου και από το ΠΑΣΟΚ οι Χρήστος Πρωτόπαππας και Κυριάκος Πιερακάκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη σημερινή πρώτη μέρα θα εξετασθούν μόνο θέματα του υπουργείου Οικονομικών, ενώ αύριο οι συνομιλίες θα είναι εφόλης της ύλης και για τα πέντε υπουργεία.

Την Πέμπτη το πρωί θα γίνει, με τους επικεφαλής της τρόικας, ένα είδος ανασκόπησης, με τα πρώτα συμπεράσματα από τις εκτιμήσεις και στη συνέχεια προβλέπεται ενημέρωση στους δημοσιογράφους.

Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα, την Πέμπτη το βράδυ.

Η ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι έχει αναλάβει τη διοικητική υποστήριξη του τριήμερου και την οργάνωση των μετακινήσεων των πέντε υπουργών και των συμβούλων...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: